designtafel op maat

designtafel op maat

Een designtafel op maat ? Welkom bij QATRINA !

U wilt graag een keer iets anders dan een standaardtafel, en zoekt iets echt speciaals ? Stel dan heel eenvoudig zelf uw designtafel op maat samen in onze webwinkel. QATRINA levert naast vol massief houten tafelbladen namelijk ook houten en stalen onderstellen. Kies de door u gewenste vorm, afmetingen en afwerking van het tafelblad, en zoek er vervolgens nog een fraai onderstel bij !.

Of het nou een rechthoekig, rond, vierkant, ovaal of ellipsvormig tafelblad moet zijn, wij maken het allemaal op maat voor u. Ook moeilijke, niet veel voorkomende vormen kunnen wij voor u maken. Neem hiervoor even contact met ons op. Een schitterende designtafel op maat zoekt u gewoon zelf bij elkaar bij QATRINA. Het eikenhout voor onze tafelbladen leveren wij in foutvrij, licht rustiek en rustiek uitvoering. Naast Slavonisch eiken zijn ook andere houtsoorten op aanvraag verkrijgbaar. Een overzicht van onze overige houtsoorten treft u op onze website. Waarom bestellen bij QATRINA ? Omdat wij staan voor lage prijzen, alleen de beste kwaliteit en een duurzame productie. Daarom zijn al onze houtproducten ook nog eens FSC gekeurd.

Massief eiken tafelbladen leveren wij in doorgaande lamellen en in vingerlas. Vol massief tot en met 40 mm. dik leverbaar. Daarnaast zijn bij ons ook tafelbladen gemaakt van het exclusieve kopshout te bestellen. Kops eiken tafelbladen zijn direct online te bestellen in onze webwinkel. Kops tafelbladen in andere houtsoorten zijn op aanvraag leverbaar.

 

 

 

designtafel op maat

Designtafel op maat

Naast eikenhout ook veel andere houtsoorten: QATRINA levert het allemaal op maat ! 

Geen zin om met de hele familie de meubelboulevard af te moeten struinen, op zoek naar weer zo’n standaardtafel ? Bezoek dan eens onze website, en laat u verrassen door de ongekende mogelijkheden bij QATRINA ! Massief houten tafelbladen in eiken, maar ook in andere houtsoorten. Verkrijgbaar in doorgaande lamellen, in vingerlas, en zelfs in kopshout.

Naast houten tafelbladen, kunt u bij ons ook terecht voor een prachtig stalen of houten onderstel. Stel dus eenvoudig vanuit uw luie stoel thuis, zelf een tafel samen. Vindt u het lastig om dat in uw eentje te doen ? Neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

Bent u geïnteresseerd in een mooie designtafel op maat ?