design onderstel

design onderstel

Een mooi design onderstel bestelt u natuurlijk bij QATRINA 

Een stalen design onderstel bestelt u heel eenvoudig online bij QATRINA. Wij leveren onze stalen onderstellen in drie verschillende poedercoat afwerkingen. U heeft de keuze uit een kleur in de uitvoering poedercoat RAL standaard, een industriële uitvoering in blank transparante poedercoat, en tenslotte een matte kleur in RAL fluweel uitvoering. 

De onderstellen in een RAL standaard kleur hebben een eiglans tot zijdeglans uitstraling. De lasnaden worden in dit geval allemaal glad geslepen. Onderstellen in RAL fluweel uitvoering hebben juist een heel matte, wat fluweelachtig aandoende poedercoatafwerking. Onze industriële uitvoering oogt het ruigst. Deze onderstellen worden alleen voorzien van een beschermend laagje transparante poedercoat. De oorspronkelijke kleur van het onbehandelde staal blijft dus zichtbaar. De lasnaden worden bij deze uitvoering doelbewust niet weggeslepen, zodat het ruige karakter wordt versterkt.

Het stalen design onderstel wordt door onze vaste producenten vakkundig gelast en vervolgens in zijn geheel v.v. een laag poedercoat. Hiermee zijn onze onderstellen ook prima buiten toepasbaar.

Wist u trouwens dat wij ook fraaie design onderstellen in hout leveren ? Klik hier voor ons overzicht.

Helaas kan het natuurlijk voorkomen dat de door u gewenste afmetingen er net niet bij staan. In veel gevallen is dat geen probleem, want wij kunnen het onderstel dan ook op maat voor u maken. Neemt u hiervoor gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

 

 

design onderstel

 

Een fraai stalen onderstel, verkrijgbaar in vijf veelgevraagde RAL kleuren

Om logistieke redenen is het voor ons onmogelijk om alle RAL kleuren aan te bieden: op dit moment zijn er namelijk circa 215 kleuren. Noodgedwongen hebben wij daarom een selectie gemaakt van vijf veelgevraagde gangbare RAL kleuren. Nu we het er al een tijdje over hebben: weet u eigenlijk waar de letters RAL voor staan  ?

Onze stalen onderstellen bieden wij aan in de volgende kleuren:

  • Antracietgrijs: RAL 7016
  • Crème wit: RAL 9001
  • Gitzwart: RAL 9005
  • Blank aluminium: RAL 9006
  • Verkeerswit: RAL 9016

 

    

  

 

Een andere (RAL) kleur kan in veel gevallen wel, dus neem even contact met ons op indien u een andere kleur wenst. Wij leggen uw vraag dan bij onze producent(en) neer.

Naast stalen onderstellen en tafelpoten leveren wij ook in hout. Mocht u geïnteresseerd zijn, kijk dan even op onze website bij de categorie ‘houten onderstellen’.

 

Bent u geïnteresseerd in een design onderstel ?