bootvormige tafel op maat

kopshout tafelblad op maat

Een bootvormige tafel op maat eenvoudig online bestellen bij QATRINA

U wilt graag een bootvormige tafel op maat ? Wij kunnen hem voor u realiseren !

Wij leveren tafelbladen van het zeer duurzame Slavonisch eikenhout. Het door ons geleverde hout is uiteraard FSC-gekeurd.
Echte vakmensen maken nog op een traditionele, ambachtelijke wijze een bootvormige tafel op maat voor u.

Naast eikenhout leveren wij ook heel veel andere houtsoorten: klik hier voor onze andere houtsoorten. Neem gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Allereerst wordt het hout geselecteerd op kleur en kwaliteit, vervolgens op de gewenste afmetingen gezaagd en geschaafd. Daarna wordt het verlijmd tot het uiteindelijke tafelblad.

Na verlijming laten wij uw tafelblad nog minimaal een week tot rust komen. Op deze manier kan al het overtollige vocht dat nog in het hout aanwezig is uit het tafelblad trekken.
Na droging wordt het speciaal voor u gemaakte tafelblad uitvoerig gecontroleerd en zo nodig nog verder afgewerkt.

Als laatste wordt het tafelblad opgeschuurd met een fijne korrel (korrel 100). Hiermee is het klaar om eventueel behandeld te worden met bijvoorbeeld een houtolie.

 

 

bootvormige tafel op maat

Bootvormige tafel op maat (kops eiken)

 

Hoe breed zijn de houten stroken die in het tafelblad worden verwerkt ?

Deze vraag krijgen wij herhaaldelijk van onze klanten. Daarom nu uitsluitsel.
Wij leveren onze eiken houten tafelbladen met stroken variërend tussen de 4 en 12 cm. breed. De tafelbladen zijn verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen:

  1. In doorgaande lamel. De stroken (lamellen) zijn ononderbroken, dus zo lang als de tafel lang is. (zie onderstaande afbeelding)
  2. In vingerlas. De stroken (lamellen) uit kortere stukjes hout, aan elkaar gelijmd d.m.v. een zogenaamde vingerlas. (zie onderstaande afbeelding)

 

                                        massief eiken paneel vingerlas

Licht rustiek eiken doorgaande lamel                      Licht rustiek eiken vingerlas

 

Een mooie bootvormige tafel op maat, tot op de millimeter nauwkeurig, in elke gewenste afmeting en vorm

Via het speciaal hiervoor ontwikkelde bestelsysteem op onze website kunt u zelf de gewenste afmetingen invoeren. Dit kan tot op de millimeter nauwkeurig !. Vervolgens selecteert u de dikte en maakt een keuze uit de verschillende extra opties.
Het systeem berekent aan de hand van de prijs per vierkante meter direct de prijs voor het tafelblad op maat voor u uit. Simpeler kunnen we het voor u niet maken ! Neem voor afwijkende vormen en maten eenvoudig even contact met ons op: wij helpen u graag verder !

 

QATRINA, voor het realiseren van uw eigen unieke tafel

Een mooie licht rustieke eiken tafel die perfect past bij uw wensen en in uw interieur, begint natuurlijk met het tafelblad.
Bij QATRINA bent u aan het juiste adres: hoogwaardige houtkwaliteit, op maat gemaakt tot op de millimeter nauwkeurig in elke gewenste vorm !
Met liefde gezaagd, geschaafd, verlijmd en afgewerkt. En ook nog voor een scherpe prijs en (deugdelijk verpakt) bij u thuis bezorgd.

Wij bieden op onze website tevens een breed scala aan houten en stalen onderstellen aan. Zo kunt u, indien gewenst, uw eiken houten tafel bij ons helemaal naar eigen inzicht samenstellen.

U kunt ook een keuze maken uit een groot aantal kant en klare tafels die wij voor onze klanten hebben samengesteld.

Naast eiken tafelbladen leveren wij op aanvraag ook bladen in andere houtsoorten (klik hier voor onze andere houtsoorten). Neem gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Mocht u er niet uitkomen en hulp nodig hebben: belt of mailt u ons even. Wij helpen u graag verder !

 

Bent u geïnteresseerd in een bootvormige tafel op maat ?