boomstam tafelblad

Een stoer eiken boomstam tafelblad van QATRINA

Eiken boomstam tafelblad, gemaakt met passie VOOR HET PRODUCT ! Voor een extra rustiek en robuust eiken boomstam tafelblad gaat u naar qatrina.be.
Een eiken boomstam tafelblad zorgt voor een natuurlijke en karakteristieke sfeer in huis. Ook uitstekend buiten te gebruiken op bijvoorbeeld uw terras

Een boomstamblad is helemaal in de mode op dit moment. Een fraai tafelblad met een stoere uitstraling.
Wij leveren onze eiken boomstam tafelbladen in principe in twee verschillende soorten. Een massief eiken boomstamblad extra rustiek, of een massief eiken boomstamblad extra rustiek met een originele boomstamrand. Uiteraard zijn onze boomstam tafelbladen FSC-gekeurd.

Bij de buitenste lamellen / stroken over de lange zijde is dan alleen de bestaande schorsrand verwijderd. Hierdoor blijft de natuurlijke slingerende vorm van de oorspronkelijke eikenboom zichtbaar.
Onze bladen zijn dus met of zonder originele boomstamrand leverbaar. Wij leveren ook (licht) rustieke tafelbladen voorzien van een computergestuurde boomstamrand.

 

 

Eiken boomstam tafelblad voorzien van een computergestuurde ingefreesde boomstamrand

Deze variant is gebaseerd op een blad van licht rustiek eiken met noesten tot 25mm. Hierdoor krijgt het hout een meer levendige uitstraling, de mooie structuur en kleur van het hout dragen hier extra aan bij.
De noesten zijn niet gestopt.
De bladen zijn opgebouwd met lamellen / stroken tussen de 4 en 12 centimeter breed en koud verlijmd.
Hier wordt machinaal een door de computer aangestuurde boomstamrand aan gefreesd. Nauwelijks van echt te onderscheiden en een goedkoper alternatief dan de originele boomstamrand !
Deze variant wordt niet rechtstreeks via onze site aangeboden, dus neem hiervoor geheel vrijblijvend even contact met ons op. Wij nemen graag de diverse mogelijkheden met u door.

 

boomstam tafelblad

 

Kort samengevat:

  • Een eiken boomstam tafelblad met of zonder originele boomstamrand. Een tafelblad van extra rustiek eiken met grote noesten en scheuren. Het eiken boomstam tafelblad is extra verruwd door het te disselen en borstelen. Hierdoor krijgt het een extra robuust uiterlijk. De bladen zijn leverbaar in twee verschillende diktes: 42 of 60 mm. De boomstamrand is een originele schorsrand van de oorspronkelijke eikenboom. Het eiken boomstam tafelblad is opgebouwd uit ca. 5 lamellen (stroken) en leverbaar in rechthoekig formaat, vierkant formaat, rond formaat en ovaal formaat.
  • Een eiken boomstam tafelblad met computergestuurde boomstamrand. Dit boomstam tafelblad is desgewenst wat minder robuust leverbaar en derhalve ook geschikt om met een zijden blouse aan te dineren. Aantrekkelijk geprijsd ten opzichte van de boomstam tafel bladen met originele boomstamrand en ook leverbaar in (hele) lange uitvoering. Neem vrijblijvend even contact met ons op om uw wensen en de mogelijkheden door te nemen.

Het bijzondere aan onze licht rustieke en extra rustieke boomstam tafel bladen is dat ieder blad op zich uniek is.
Wij hebben de allermooiste tafelbladen voor u uitgezocht en leveren desgewenst ook alles op maat. Neem hiervoor even contact met ons op: wij helpen u graag verder.

Uiteraard kunt u bij QATRINA ook terecht voor een bijpassend stalen of houten onderstel.
Op onze site vindt u een breed scala aan modellen, in meerdere afmetingen leverbaar.
Staat het door u gewenste model en/of de door u gewenste afmetingen er niet bij ? Neem dan even contact met ons op: wij kunnen desgewenst ook afwijkende modellen en/of afmetingen speciaal op maat voor u maken.

Dus: of u nou op zoek bent naar een stoere, robuuste tafel voor in uw woonkamer of voor op het terras. Bij ons vindt u hem !

 

Bent u geïnteresseerd in een eiken boomstam tafelblad ?