blank houten tafelblad op maat

blank houten tafelblad op maat

Een blank houten tafelblad op maat ? Bij QATRINA bestelt u het heel voordelig online !

Een mooi blank houten tafelblad op maat ? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken, want bij QATRINA bestelt u het gewoon online !
Sfeervolle massieve tafelbladen op maat gemaakt. Gemakkelijk online bestellen vanuit uw luie stoel thuis. Ook voor ingewikkelde vormen draaien wij de hand niet om: onze producenten werken met professionele cnc freesmachines zodat zo goed als elke gewenste vorm te realiseren is. De allerbeste kwaliteit, maar dan wel voor een betaalbare prijs ! Bestel uw blank houten tafelblad dus gewoon bij QATRINA !

De meeste aanbieders leveren tafelbladen gemaakt van Europees eiken: een houtsoort die wat gelig en vlekkerig oogt. Wij gebruiken Slavonisch eiken voor onze tafelbladen: een harde houtsoort met een mooie lichte kleur. Ons eiken is uiteraard altijd FSC gekeurd: een garantie voor een duurzaam bosbeheer.

Slavonisch eikenhout leveren wij in drie verschillende kwaliteiten: foutvrij, licht rustiek en rustiek. Tafelbladen in andere houtsoorten zijn mogelijk op aanvraag. Een overzicht treft u hier.
Onze tafelbladen zijn verkrijgbaar in vingerlas en in doorgaande lamellen, in diktes van 20, 25, 30 en 40 millimeter. Tussenliggende diktes op aanvraag.

Toe aan iets exclusiefs ? Iets unieks ? Kijk dan eens op de website bij onze tafelbladen gemaakt van kopshout. In onze online webwinkel bestelt u ze in 60 mm. dik Slavonisch eiken. Klik hier indien u meer informatie wenst.

Bent u handig en kunt u uw blad zelf op maat zagen ? Dan zijn onze voorraadpanelen wellicht wat voor u. Deze kunnen wij normaliter al binnen een week bij u thuis afleveren. klik hier voor onze voorraadpanelen.

 

 

blank houten tafelblad op maat

 

Kwaliteit in maatwerk !

Alles op maat voor u gemaakt in de beste kwaliteit en voordelig thuis bezorgd.
Een schitterend rond, ovaal, vierkant of rechthoekig tafelblad bestelt u eenvoudig online in foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken. U kunt kiezen uit doorgaande lamellen of vingerlas. Tafelbladen van kopshout leveren wij in 60 mm. dik eikenhout. Op aanvraag zijn ook afwijkende vormen of extra grote tafelbladen mogelijk .

Een betaalbaar alternatief voor een massief houten tafelblad is een tafelblad gemaakt van dik eikenfineer. Vroeger vaak als inferieur weggezet, maar door sterk verbeterde technieken is fineer heden ten dage nauwelijks van massief hout te onderscheiden. Een fineer tafelblad is verkrijgbaar in foutvrij of rustiek eiken. Tot op de millimeter nauwkeurig op maat te bestellen tot en met liefst 58 millimeter dik ! Klik hier voor ons eikenfineer.

 

Bent u geïnteresseerd in een blank houten tafelblad op maat ?