blank eikenhouten tabletten

blank eikenhouten tabletten

Onze blank eikenhouten tabletten: op maat voor u gemaakt voor een interessante prijs !

Interessant geprijsd en exact op maat in iedere vorm die u wenst: kijk voor blank eikenhouten tabletten eens op onze website en laat u verrassen door de mogelijkheden ! Een ingewikkelde vorm in gedachten ? Geen probleem: wij maken het zoals u het graag wilt hebben.

Met onze blank eikenhouten tabletten kunt u elke klus aan: u bestelt tot op de millimeter nauwkeurig, dus het maken van uw zelf ontworpen tv meubel of wandkast is een fluitje van een cent. Wilt u het gebruiken als bureau- of tafelblad ? Dan kunt u uw tablet desgewenst ook al helemaal kant en klaar geolied of gelakt bij ons bestellen !

Eikenhouten tabletten leveren wij via de website in het vierkant of in een rechthoekige uitvoering. Neem contact met ons op indien u op zoek bent naar een andere vorm: dit is mogelijk buiten de site om, op aanvraag.
Onze tabletten worden door vakkundige producenten in het buitenland voor ons op maat gemaakt. Zij beschikken stuk voor stuk over een uitgebreid machinepark waarmee praktisch alles in hout gemaakt kan worden. Bent u dus op zoek naar iets unieks, iets heel speciaals dat u graag zou willen laten maken ? Laat het ons weten, want wij gaan iedere uitdaging aan !

Drie kwaliteiten eikenhout

Onze tabletten worden allemaal gemaakt van het allerbeste eikenhout, dat voor u op structuur en kleur wordt uitgezocht. In tegenstelling tot veel andere aanbieders in de Benelux gebruiken wij geen Europees eiken, maar het veel hardere en mooiere Slavonisch eikenhout.
In eiken bestelt u bij ons tabletten met doorgaande lamellen of met een vingerlasverbinding in een rustieke kwaliteit, een licht rustieke kwaliteit of in een foutvrije kwaliteit. Daarnaast leveren wij ook schitterende tabletten gemaakt van kopshout. Met de hand voor u op maat gemaakt uit ontelbaar veel met elkaar verlijmde blokjes massief eikenhout, acaciahout, beukenhout, kersenhout of essenhout.

Wij leveren niet alleen tabletten gemaakt van eikenhout: u kunt op aanvraag eventueel ook bij ons terecht voor tabletten in andere houtsoorten. Kijk op onze website voor de diverse mogelijkheden of mail ons uw wensen. Bij QATRINA wordt uitsluitend FSC gecertificeerd hout gebruikt: een garantie voor duurzaam geproduceerde massief houten tabletten.

Snel aan de slag met onze voorraad standaardtabletten

U vindt bij ons ook massief houten tabletten direct uit voorraad leverbaar in meerdere afmetingen en diktes ! Durft u de uitdaging aan om uw tabletten zelf op maat te zagen ? Met onze voorraadtabletten hoeft u niet te wachten op maatwerk, want wij leveren ze vliegensvlug bij u af !

 

 

 

blank eikenhouten tabletten

Uniek in de Benelux: eikenhouten tabletten met doorgaande lamellen tot maar liefst 5 meter lang leverbaar !

Uniek en exclusief verkrijgbaar bij QATRINA: eikenhouten tabletten met doorgaande lamellen in een XXL uitvoering ! Wij kunnen ze leveren tot een lengte van liefst 5 meter ! Eindelijk kunt u uw megagrote tafelblad, uw extra lange keukenblad of kamerbrede werkblad realiseren ! Stuur ons een mail met uw wensen of bel ons.

Bent u geïnteresseerd in onze blank eikenhouten tabletten ?