blank eikenhouten panelen

blank eikenhouten panelen

Blank eikenhouten panelen: Op maat gemaakt voor een vriendelijke prijs !

Bestel uw blank eikenhouten panelen gewoon op maat, dan kunt er meteen mee aan het werk ! Iedere vorm en iedere afmeting kunt u bij ons bestellen !

Heeft u plannen om uw eigen tv meubel of kast te maken of wilt u het gaan gebruiken als werkblad, kijk dan eens op onze website voor de mogelijkheden. Veelgevraagde vormen zoals vierkant of rechthoek bestelt u eenvoudig direct online. Afwijkende vormen zijn bij ons mogelijk op aanvraag. Iets (heel) speciaals in gedachten ? Bel ons even of mail ons uw wensen. Bij QATRINA is vrijwel alles mogelijk. Met schitterende blank eikenhouten panelen van QATRINA kunt u elke uitdaging aan !

Onze vaste producenten hebben veel geld en energie geïnvesteerd in de allernieuwste (computergestuurde) bewerkingsmachines. Praktisch al uw wensen kunnen zij voor u realiseren. Druppelvormen, organische vormen, Spaans ovaal, Deens ovaal, maar ook uitfrezingen of sleuven in uw panelen zijn hoegenaamd geen probleem. U krijgt het ‘gewoon’ zoals u het wilt hebben !

QATRINA levert voornamelijk massief houten panelen gemaakt van eikenhout. Dit eiken wordt speciaal voor ons op een duurzame wijze gekweekt en verwerkt, en op structuur en kleur uitgezocht. Wij werken met eikenhout afkomstig uit Oost Europa: het zogenaamde Slavonisch eiken. Een keiharde houtsoort met een opvallende lichte uitstraling: de Rolls Royce onder de eikensoorten.

Eikenhouten panelen kunt u bij ons bestellen in drie kwaliteiten: in mooi egaal foutvrij/kwastvrij eiken, in wat levendiger licht rustiek eiken en in robuust ogend rustiek eiken. Ons hout is leverbaar in doorgaande lamellen, in een vingerlasuitvoering en met de hand voor u opgebouwd uit vierkante houten blokjes: kopshout genaamd.
Een uitvoering in kopshout kunnen wij leveren in eikenhout, in essenhout, in beukenhout, in acaciahout en in kersenhout.

Andere houtsoorten dan eiken zijn in doorgaande lamellen en in vingerlas ook mogelijk: op onze website vindt u hierover meer. Vriendelijk geprijsd, op maat gemaakt en alles FSC gecertificeerd: van harte welkom bij QATRINA.

U heeft de beschikking over goed gereedschap ? Wij leveren ook houten panelen in standaardmaten direct uit voorraad !

Durft u de uitdaging aan om uw panelen zelf op maat te maken ? Wij leveren ook direct uit voorraad houten panelen in meerdere kwaliteiten, afmetingen en diktes ! Vandaag bestellen is over een paar dagen in huis ! Meer weten ? Kijk dan snel op de website bij onze standaardpanelen uit voorraad leverbaar, of bel of mail ons even.

 

 

 

blank eikenhouten panelen

Wist u dat QATRINA panelen in doorgaande lamellen tot en met 5 meter lang op maat kan leveren ?

U leest het goed: eikenhouten panelen in doorgaande lamellen tot en met een lengte van 5 (!) meter ! Maak er zelf uw supergrote tafelblad, werkblad of bureaublad mee ! Op aanvraag mogelijk bij QATRINA: neem contact met ons op voor meer informatie.

Bent u geïnteresseerd in onze blank eikenhouten panelen ?