blank eiken paneel

eikenhouten meubelpanelen op maat

Een mooi blank eiken paneel bestelt u gemakkelijk bij QATRINA

Een blank eiken paneel op maat voor u gemaakt door QATRINA.
Al jarenlang werken wij samen met onze betrouwbare leveranciers in Oost-Europa. Zodoende kunnen wij onze klanten een gegarandeerde kwaliteit voor een betaalbare prijs aanbieden.

Onze panelen worden allemaal op maat gemaakt, en zijn in meerdere uitvoeringen leverbaar. Wij leveren ronde, vierkante, rechthoekige, ovale en ellipsvormige panelen in praktisch iedere door u gewenste afmeting. Ook ingewikkelde vormen zijn voor ons doorgaans geen probleem. Neemt u gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Een op maat gemaakt blank eiken paneel bestelt u heel gemakkelijk zelf in onze webshop. Verkrijgbaar in foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Om het plaatje compleet te maken, leveren wij daarnaast ook nog meerdere andere houtsoorten. Kijk daarvoor even op onze website: naar website, of bel of mail ons even.

Wij leveren topkwaliteit en staan voor duurzaam geproduceerde houtproducten. Het door ons gebruikte hout is dan ook altijd FSC gekeurd.

Fraaie blank eiken panelen zijn bij QATRINA leverbaar in doorgaande lamellen en in vingerlas tot en met maximaal 40 mm. dik massief. De panelen zijn in meerdere standaarddiktes verkrijgbaar. Tussenliggende diktes kunt u op aanvraag bij ons bestellen. Kopshout panelen leveren wij vanaf 60 mm. dikte, oplopend met telkens 10 mm. tot een dikte van maar liefst 120 mm.

 

 

 

blank eiken paneel

Blank eiken paneel

 

Op maat gemaakte houten panelen, voor uiterst scherpe prijzen

In onze online webshop kunt u heel gemakkelijk zelf eiken panelen op maat bestellen. Online leveren wij onze panelen tot en met een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter.

Mocht u langere en/of bredere panelen zoeken: (veel) langer of breder is in vingerlas en in kopshout nooit een probleem. Hout in doorgaande lamellen langer dan 3,5 meter is echter niet altijd leverbaar. Neem in dat geval even contact met ons op, voor de laatste stand van zaken.

licht rustiek eikenhouten paneel (doorgaande lamel)                                        licht rustiek eikenhouten paneel (vingerlas)

Licht rustiek eiken doorgaande lamel                      Licht rustiek eiken vingerlas

QATRINA streeft naar een veelzijdig aanbod van houtproducten. Naast foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken,  leveren wij daarom ook nog veel andere houtsoorten. Kijkt u daarvoor gerust even op onze website, of neem contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een blank eiken paneel ?