bijzettafel massief eiken

bijzettafel massief eiken

Eenvoudig en voordelig online een bijzettafel massief eiken bestellen bij QATRINA

Een mooie bijzettafel massief eiken voor een redelijke prijs bestellen ? welkom bij QATRINA ! Bij ons kiest u uit een groot aantal complete bijzettafels voor scherpe prijzen. De tafel die u zoekt staat er vast wel bij !

Vergeet het gesjouw over de meubelboulevard ! Neem vanuit uw luie stoel een kijkje op onze website en laat u verrassen door de mogelijkheden ! Kant en klaar compleet geleverde bijzettafels met een massief eiken blad. Maar ook voor losse onderstellen en tafelbladen zit u goed bij QATRINA: Wij hebben ze voor u allemaal op een rijtje gezet op onze website: klik hier. Onze kant en klare salontafels bestelt u in zwart poedercoat: de losse onderstellen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Uitsluitend de beste kwaliteit, met veel zorg gemaakt door onze producenten in Oost Europa: met een bijzettafel massief eiken van QATRINA haalt u iets fraais in huis !
Niet alleen salontafels met een massief eiken blad zijn mogelijk: wij leveren ook complete tafels v.v. een keramiek blad: klik hier voor een overzicht. Heeft u behoefte aan meer informatie ? Neem dan contact met ons op: u kunt ons bereiken via mail en telefoon.

 

 

 

bijzettafel massief eiken

Bijzettafel Britt

 

Bij QATRINA kan het allemaal: uitsluitend een los onderstel of een kant en klare tafel

Gebruiksklare salontafels met een fraai massief eiken tafelblad, maar ook losse onderstellen en tafelbladen op maat: bij QATRINA heel gewoon.

Wanneer u kiest voor een los onderstel, dan is in veel gevallen ook nog een keuze te maken uit meerdere afwerkingen in poedercoat. Staat de gewenste maat van het onderstel er niet bij ? Neem dan contact met ons op, want veel van onze onderstellen zijn ook op maat verkrijgbaar in verschillende RAL kleuren.

Een Slavonisch eiken tafelblad op maat is het hele door bij ons te bestellen: op aanvraag is een andere houtsoort dan eiken meestal ook mogelijk. Klikt u hier voor onze rubriek tafelbladen op maat en hier voor de andere beschikbare houtsoorten.

Bent u geïnteresseerd in een fraaie bijzettafel massief eiken ?