beukenhouten tabletten

beukenhouten tabletten

Voor voordelige massief beukenhouten tabletten op maat moet u bij QATRINA zijn

Een eigen kast ontworpen, of wilt u het gaan gebruiken als prachtig bureaublad ? Schitterende massief beukenhouten tabletten bestelt u gewoon exact op maat online bij QATRINA. Eikenhouten tabletten worden bij ons het meest besteld, maar u kunt bij ons ook terecht voor een heleboel andere houtsoorten. Zo leveren wij naast eikenhout onder meer acaciahout, kersenhout, notenhout, essenhout en ook beukenhout.

Onze overige leverbare houtsoorten zijn verkrijgbaar contact: deze zijn helaas niet altijd het gehele jaar door beschikbaar en moeten wij voor u aanvragen bij onze producenten.
U kunt bij ons iedere gewenste vorm bestellen: wij werken namelijk computergestuurd. Ook extra bewerkingen als sparingen, verjongde randen, ronde hoeken en dergelijke zijn absoluut geen probleem. Dus heeft u beukenhouten tabletten nodig ? Schroom dan niet om even contact met ons op te nemen.

Prachtige tabletten gemaakt van massief Slavonisch eikenhout kunt u direct zelf online bij ons bestellen. Deze leveren wij in verschillende houtkwaliteiten en diktes.
Wij kunnen uw tabletten desgewenst al kant en klaar bij u afleveren: ze krijgen dan nog een extra schuurbeurt met een fijne korrel, er worden rondom vellingkanten aangebracht en wij behandelen ze nog met een twee componenten houtolie of een professionele transparante lak. Wij leveren uitsluitend FSC gecertificeerd hout: een garantie voor een duurzaam houtproduct.

Beukenhouten tabletten zijn bij ons verkrijgbaar in drie diktes in vingerlas en in doorgaande lamellen: wij leveren ze in 20 mm, in 30 mm. en in 40 mm. dik. Andere diktes zijn eventueel leverbaar op aanvraag. Wilt u een extra dik tablet bestellen ? Wij kunnen het dan evt. voor u opdikken tot een dikte van maximaal 80 mm.

Wist u dat wij als een van de heel weinige leveranciers ook prachtig exclusief kopshout kunnen leveren ? U kunt het bij ons bestellen in eikenhout, in beukenhout en in essenhout met een dikte van 6 centimeter.

Schitterend mooi beukenhout: u heeft er gegarandeerd jarenlang plezier van 

Een beukenhouten tablet is een veelzijdig houtproduct. Naast snijplanken en hakblokken maken wij er ook veel werk- en keukenbladen van. Oersterk en prachtig mooi van kleur: u haalt gegarandeerd een echte eyecatcher in huis !

 

 

 

beukenhouten tabletten

Kops beuken tablet

Wij hebben ook heel veel houten tabletten op voorraad in ons magazijn

Voorraadpanelen van QATRINA: u vindt ze hier in diverse houtkwaliteiten, gangbare afmetingen en diktes. Snel thuisbezorgd door onze eigen koerier: u kunt vrijwel direct aan de slag.

 

Bent u geïnteresseerd in onze beukenhouten tabletten ?