beukenhouten panelen

beukenhouten panelen

De allermooiste beukenhouten panelen op maat voor u gemaakt bestelt u voordelig bij QATRINA

Een nieuwe vensterbank nodig, of wilt het gaan gebruiken als werkblad ? Voor op maat gemaakte beukenhouten panelen zit u helemaal goed bij QATRINA.

De meeste door ons geleverde houten panelen worden besteld in eikenhout, maar daarnaast leveren wij ook heel veel andere houtsoorten op aanvraag, waaronder ook beukenhout. Op onze website treft u een overzicht van de houtsoorten die wij kunnen leveren: klik hier. Gelieve er rekening mee dat deze niet altijd in grote getale voorradig zijn. Onze andere houtsoorten moeten wij bij onze producenten aanvragen.
Moeten uw panelen worden voorzien van bijvoorbeeld uitsparingen, afgeronde hoeken of heeft u een niet alledaagse vorm in gedachten ? Dan zit u goed bij QATRINA, want wij kunnen elke extra bewerking en iedere gewenste vorm voor u maken. Bel of mail ons dus gerust: wij staan voor u klaar. Voor voordelige beukenhouten panelen op maat moet u gewoon bij QATRINA zijn !

Eikenhouten panelen bestelt u ‘gewoon’ direct online in onze webwinkel. U kiest zelf de gewenste houtkwaliteit, de afmetingen van het paneel en selecteert een beschikbare dikte. Wilt u uw panelen al kant en klaar behandeld met een houtolie of gelakt bestellen ? Dat kan buiten de website om. Neem hiervoor even contact met ons op. Ons beukenhout wordt duurzaam geproduceerd en is allemaal FSC gecertificeerd.

Massief beukenhouten panelen leveren wij in verschillende diktes: u kunt de panelen bestellen met een dikte van 20, 30 en 40 mm. Opdikken kan eventueel ook tot en met maximaal 80 mm. dik. Heeft u een tussenliggende dikte nodig ? Neem dan contact met ons op.

Wij leveren ons massief beukenhout in doorgaande lamellen, in vingerlas en in het exclusieve kophout. Een kopshout beuken paneel kunt u bij ons bestellen in liefst 60 mm. dik massief !

Beukenhout: schitterend mooi van kleur en oersterk 

Beukenhout kent vele toepassingen. Zo maken wij er onder andere werk-, tafel- en keukenbladen van voor onze klanten, maar natuurlijk ook de bekende snij- en hakblokken. Wie kent er nou niet de prachtige hakblokken bij de ambachtelijke slager ? Oersterk massief hout waar u jarenlang plezier aan zult beleven !

 

 

 

beukenhouten panelen

Kops beukenhouten paneel

Voorraadpanelen van QATRINA

Bij QATRINA kunt u ook terecht voor panelen in standaardafmetingen, direct uit voorraad leverbaar. Wij leveren ze met een aantal dagen bij u af. Ga snel naar onze website en laat u verrassen.

 

Bent u geïnteresseerd in onze beukenhouten panelen ?