beukenhouten panelen op maat

beukenhouten panelen op maat

Bij QATRINA bestelt u ze voordelig online: vol massief beukenhouten panelen op maat

Plannen om uw eigen kast of bureaublad te gaan maken en heeft u beukenhouten panelen op maat nodig ? Wij leveren ze in iedere gewenste vorm tot op de millimeter nauwkeurig !

Eikenhouten panelen bestelt u zelf in onze webwinkel: panelen in andere houtsoorten zijn verkrijgbaar op aanvraag. U kunt bij ons terecht voor panelen van Amerikaans notenhout, essenhout, acaciahout, kersenhout en gestoomd beukenhout.

Panelen van eiken kunnen wij het hele jaar door leveren: de beschikbaarheid van panelen in een andere houtsoort moeten wij bij onze producenten aanvragen. Het beste belt of mailt u ons hiervoor even: wij vragen het dan voor u aan.

U kunt bij QATRINA uw panelen in elke gewenste vorm bestellen. M.b.v. van ons professionele machinepark is (bijna) alles mogelijk. Moeten uw panelen nog een aanvullende bewerking zoals het uitfrezen van sleuven, het boren of maken van sparingen voor (inbouw)apparaten of het frezen van een rondom verjongde rand ondergaan ? Het kan allemaal bij QATRINA !  Mail ons een schetsje met uw wensen en wij gaan er mee aan de slag.

Eikenhouten panelen op maat zijn online verkrijgbaar in verschillende courante diktes en in drie kwaliteiten. Op onze website vindt u hierover nog veel meer.
Beukenhouten panelen op maat worden door ons in een gestoomde uitvoering aangeboden. Het resultaat van het stomen van het hout is een wat donkerdere kleur. Ons beuken wordt opgebouwd uit A-kwaliteit massief hout, is altijd FSC gecertificeerd en is te bestellen in een vingerlasuitvoering en in een doorgaande lamellenuitvoering. Massief verkrijgbaar in 20 mm, 30 mm. en in 40 mm. dik. Dikker kan op aanvraag tot en met 80 mm. dik. Wij voorzien de panelen dan rondom van een opdikrand: massief kan tot en met een dikte van maximaal 40 mm.

Wij hebben de beschikking over een eigen bezorgdienst, die uw bestelling tegen kostprijs bij u thuis aflevert. Kleinere bestellingen kunnen wij (op aanvraag) tegen een voordeliger tarief met PostNL of met DPD versturen. Zelf ophalen bij ons magazijn in Hengelo (Overijssel, NL) kan ook en is natuurlijk gratis.

Beuken in kopshout uitvoering: een uniek product dat uw hele leven mee gaat 

Staat u open voor iets unieks, iets heel speciaals ? Neem dan eens een kijkje bij onze categorie kopshout ! Zeldzaam in de Benelux: wij zijn zo goed als de enige die dit kunnen leveren !  Via de website leveren wij kops eikenhout, maar ook kops beukenhout, kops essenhout, kops acaciahout en kops kersenhout is mogelijk op aanvraag. Interesse ? Bel of mail ons dan even.

Beuken kopshout: wij maken er onder meer snijplanken, keukenbladen, barbladen, tafelbladen en hakblokken van, maar staan open voor nieuwe suggesties !

 

 

 

beukenhouten panelen op maat

Beukenhout in doorgaande lamellen (gestoomd)

Houten standaardpanelen op voorraad: ze staan voor u klaar in ons magazijn

Snel leverbaar uit eigen voorraad: standaardpanelen in diverse diktes en houtkwaliteiten. Neem contact op voor meer informatie of klik hier voor een beknopt overzicht. Onze voorraad wisselt met het uur !

Bent u geïnteresseerd in onze beukenhouten panelen op maat ?