beuken tabletten

beuken tabletten

Exact op maat en online bestellen: bij QATRINA bent u aan het juiste adres voor beuken tabletten

Massief beuken tabletten: maak uw eigen ontworpen meubelstuk, of gebruik het als prachtig werkblad ! Bij QATRINA bestelt u het in de afmetingen die u nodig heeft en in de vorm die u voor ogen heeft !

Wij leveren hoofdzakelijk eiken tabletten, maar ook tabletten in andere houtsoorten zijn mogelijk. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor tabletten van acaciahout, notenhout, essenhout, kersenhout en dus ook beukenhout. Andere houtsoorten dan eiken zijn uitsluitend mogelijk op aanvraag: wij moeten dit aanvragen bij onze leveranciers, want deze zijn helaas niet altijd leverbaar. Neem in dat geval dus contact met ons op.

QATRINA beschikt over computergestuurde apparatuur: u kunt in principe iedere vorm door ons laten maken. Aanvullende bewerkingen zoals een verjongde rand, uitsparingen of ingefreesde sleuven in uw tabletten ? Geen probleem: bij QATRINA kan het allemaal. Wij leveren onze FSC gecertificeerde beuken tabletten gewoon zoals u ze graag wilt hebben.

Slavonisch eiken tabletten leveren wij direct via de website in verschillende diktes en eikenkwaliteiten. Een onbehandeld tablet is standaard geschuurd met een grovere korrel (korrel 80 of 100). Indien gewenst kunt u ze ook al al kant en klaar bij ons bestellen: de tabletten krijgen dan nog een aanvullende schuurbeurt met een fijnere korrel (korrel 120) en ze worden voorzien van vellingkanten rondom. Daarna werken wij ze af met een transparante lak of behandelen wij ze met een professionele houtolie. Zo zijn ze goed beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Onze houten tabletten leveren wij in vingerlas en in doorgaande lamellen in 20 mm, 30 mm. en in 40 mm. dik. Wilt u graag dikkere tabletten bestellen ? Dan kunnen wij ze eventueel voor u opdikken. Dat kan tot maximaal 80 mm. dik. Bij QATRINA kunt u ook prachtig kopshout bestellen in eiken, essen en in beuken. Ons kopshout is standaard 60 mm. dik.

Een gegarandeerd hoge kwaliteit: prachtig massief beukenhout van QATRINA

Een hoogwaardig, ijzersterk houtproduct met een lange levensduur. Beukenhout gebruiken wij onder andere voor het vervaardigen van hakblokken en snijplanken, maar is daarnaast ook uitermate geschikt om er een werk- of keukenblad van te maken.

 

 

 

beuken tabletten

Kops beukenhout

Notenhouten en eikenhouten standaardtabletten op voorraad bij QATRINA

Bekijk ook eens de grote voorraad standaardpanelen van QATRINA: wij leveren ze in veel verschillende maten en diktes. Klik hier voor onze voorraad.

Bent u geïnteresseerd in onze beuken tabletten ?