beuken platen op maat

beuken platen op maat

Nog niet gevonden wat u zoekt ? Massief beuken platen op maat bestelt u bij QATRINA gewoon online 

Zelf een boekenkast, een badkamermeubel of een geheel zelfbedacht bureautje maken en beuken platen op maat nodig ? Dan hoeft u nu niet meer verder te zoeken, want u bestelt het bij ons gewoon online op maat. Zelf nog schaven of schuren is niet nodig: u krijgt alles tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt in huis. Maatwerkplaten van eiken leveren wij direct online: buiten de site om zijn op aanvraag massief houten platen in een andere houtsoort mogelijk. Naast eiken platen leveren wij ook essen platen, Amerikaans noten platen, kersen platen, acacia platen en beuken platen.

Eiken is bij ons het meest gevraagd: dit kunnen wij normaal gesproken het het hele jaar door leveren. Houten platen in andere houtsoorten zijn niet altijd voorradig: deze moeten wij voor u aanvragen bij de desbetreffende leveranciers. Bent u op zoek naar een van onze andere houtsoorten, bel ons dan even of stuur een e-mail.

Bij QATRINA geen vaste maten: wij leveren uitsluitend maatwerk

Bij ons geen vaste (standaard)maten en vormen. Wij leveren onze platen zoals u ze wilt hebben. Dus eventueel ook al voorzien van sleuven, sparingen, boorgaten of een verjongde rand rondom. In veel gevallen is het enige wat we van u nodig hebben een schetsje of tekening zoals het moet worden.

Als een van de weinige aanbieders leveren wij onze beuken platen op maat allemaal gestoomd. Dit geeft een mooie gloed over het hout. Wij gebruiken uitsluitend A-kwaliteit houtsoorten. Deze zijn ook altijd FSC gecertificeerd. Ons massief hout kunnen wij aanbieden in een doorgaande lamellenuitvoering en in een vingerlasuitvoering. Beukenhout leveren wij in massief t/m maximaal 40 mm. dik.

Lange en zware bestellingen worden bij u thuisbezorgd door onze eigen koeriersdienst. Kortere en minder zware bestellingen kunnen wij meestal voordeliger met DPD of PostNL versturen. Neem contact met ons op voor meer info. Ophalen kan evt. ook en is natuurlijk gratis. Dus woont u of komt u wel eens in de buurt van Hengelo (Ov.) ? Dan is dit een overweging waard.

Unieke platen opgebouwd uit kopshout: in eiken, in essen, in acacia, in kersen en in beuken

Een unicum in de Benelux: kopshout ! (Klik hier voor onze categorie ‘kopshout’). Online kunt u kopshout eiken bij ons bestellen, op aanvraag is kopshout essen, kopshout acacia, kopshout kersen en kopshout beuken mogelijk. Bel of mail ons gerust bij vragen over dit exclusieve houtproduct.

 

 

 

beuken platen op maat

Beukenhout uitgevoerd in doorgaande lamellen

Speciaal voor mensen met haast: massief houten platen in standaardafmetingen op voorraad in ons eigen magazijn

Op maat zagen kunt u zelf ? Dan kunt u supersnel aan de slag met onze voorraadplaten ! Wij hebben ze in meerdere kwaliteiten, afmetingen en diktes voor u klaar staan !

Online op de site staat maar een fractie van onze daadwerkelijke voorraad (klik hier voor het overzicht), want het is voor ons ondoenlijk dit elke dag opnieuw bij te houden. Een beller (of mailer) is in dit geval dus handiger ! Klik hier voor onze contactgegevens.

Bent u geïnteresseerd in onze beuken platen op maat ?