beuken op maat

beuken op maat

Beuken op maat bestellen ? Dat kan bij QATRINA in de door u gewenste vorm en afmeting(en) !

Beuken op maat bestellen in iedere denkbare vorm en afmeting(en) ? Dat kan heel voordelig bij QATRINA ! U bestelt wat u nodig heeft, en wij maken het op maat voor u: zelf met de decoupeerzaag en schuurpapier aan de slag is niet (meer) nodig.

Vol massief eiken wordt het meest bij ons besteld. Maar u kunt bij QATRINA voor veel meer houtsoorten terecht: klik hier voor ons overzicht of neem even contact met ons op. Uitgekeken op het ‘eeuwige eiken’ ? Denk dan eens aan acacia, noten-, kersen- beuken- of essenhout ! Wij maken het allemaal op maat voor u.

QATRINA gaat verder waar anderen veelal stoppen, want ook aanvullende bewerkingen zoals een opgedikte rand, uitsparingen voor (keuken)apparatuur of bijvoorbeeld ronde hoeken kunnen wij voor u maken. Stop dus maar met verder zoeken en bestel vandaag nog uw beuken op maat gemaakt bij QATRINA. Wij werken met FSC gecertificeerd massief hout afkomstig uit het buitenland: betaalbare hoge en duurzame kwaliteit.

Onze houtsoorten zijn in verschillende diktes te bestellen: wij leveren standaard in 20, 30 en 40 mm. dik. Een afwijkende dikte is mogelijk op aanvraag. Het hout wordt altijd geschuurd met een korrel 80 en daarbij zijn de randen nog scherp. U moet het dan zelf nog verder afwerken. Tegen een geringe meerprijs kunnen wij het hout ook al kant en klaar bij u afleveren: het wordt dan nog 1x geschuurd met korrel 120 en de scherpe randen worden weggeschuurd. Vervolgens kunt u het hout nog door ons laten behandelen met een transparante lak of houtolie.

Massief hout leveren wij opgebouwd d.m.v. een vingerlasverbinding of samengesteld uit in de breedte aan elkaar verlijmde doorgaande lamellen.

Exclusief verkrijgbaar bij QATRINA: met de hand opgebouwd massief kopshout op maat

Met de hand gemaakt door onze vaste producenten: prachtig kopshout met een dikte van maar liefst 6 centimeter. Absoluut uniek en bij QATRINA te bestellen in eiken-, essen- en in beukenhout. Voor u op maat gemaakt in elke vorm en afmeting.

 

 

 

beuken op maat

Kops beuken op maat

U bent handig en kunt zelf uw hout op maat zagen ? Neem dan een kijkje bij onze standaardpanelen op voorraad

Leverbaar in doorgaande lamellen en in vingerlas, in notenhout en eiken: onze voorraad standaardpanelen in verschillende afmetingen. Vandaag bestellen is snel bij u thuisbezorgd door onze eigen koeriersdienst.

Bent u geïnteresseerd in ons beuken op maat ?