beuken kopshout tabletten

beuken kopshout tabletten

Exclusief verkrijgbaar bij QATRINA: beuken kopshout tabletten in de vorm en afmetingen die u wenst  

Voordelig geprijsd en op maat gemaakt in elke gewenste vorm en elke gewenste afmeting: beuken kopshout tabletten van QATRINA.
Via het internet bieden wij in onze webshop eiken kopshout tabletten op maat aan, op aanvraag leveren wij echter ook kopshout in andere houtsoorten: u kunt buiten de website om bij ons ook terecht voor essen kopshout tabletten, acacia kopshout tabletten, kersen kopshout tabletten en beuken kopshout tabletten. Geen enkele andere houtleverancier in België of in Nederland kan kopshout in zoveel verschillende houtsoorten op maat leveren.

Tabletten in een kops uitvoering zijn met recht unieke houtproducten: zeer slijtvast en in verticale richting vrijwel onverwoestbaar door haar unieke samenstelling. Deze tabletten zijn dan ook uitermate geschikt voor toepassingen waar het product het zwaar te verduren krijgt. Al eeuwenlang wordt het door de horeca en in slagerswinkels onder meer gebruikt om er oersterke hakblokken en snijplanken van te maken. Wij gebruiken kopshout echter ook om er schitterende tafelbladen, keukenbladen, barbladen en werkbladen van te maken.

Interessante prijzen door een hechte samenwerking met vaste producenten

Ondanks meerdere prijsverhogingen op de markt voor massief hout kunnen wij onze producten nog steeds voor aantrekkelijke prijzen aanbieden. Team QATRINA bestaat uit meerdere producenten buiten Nederland die allen de beschikking hebben over de juiste freesapparatuur. Extra bewerkingen, ingewikkelde vormen: wij kunnen het allemaal voor u maken. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden ? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dat kan per mail, maar uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar.

Puur vakmanschap en handwerk: alleen gespecialiseerde houtbewerkers kunnen dit maken. De tabletten worden beetje bij beetje opgebouwd door 60 millimeter dikke vierkante blokjes FSC gecertificeerd hout met elkaar te verlijmen. 60 millimeter dik: dunner is helaas niet mogelijk omdat de tabletten dan, met name tijdens het transport, te kwetsbaar worden: kopshout kan dan snel breken door zijn hoge eigen gewicht.

Om teleurstellingen van uw en ook onze kant te voorkomen leveren wij daarom via de website geen tabletten langer dan 2,4 meter en niet breder dan 1,2 meter.  Deze zijn alleen op aanvraag verkrijgbaar en worden met speciaal vervoer bezorgd.

 

 

 

beuken kopshout tabletten

Maatwerk in iedere vorm tot op de millimeter nauwkeurig ? QATRINA !

Bij QATRINA bestelt u uw houten tabletten zoals u ze wilt hebben: in eiken, maar ook in andere houtsoorten. U betaalt alleen voor wat u nodig heeft, want wij maken op maat en dat is wat anders dan op maat zagen. Reststukken hebben wij niet en worden ook niet rekening gebracht.

Wanneer uw bestelling gereed is kunt u deze bij ons magazijn in Hengelo zelf ophalen, maar vanzelfsprekend bezorgen wij ook aan huis. Onze eigen transportdienst rijdt meerdere malen per week een ronde door de Benelux en wij bezorgen ook nog eens tegen kostprijs.

Bent u geïnteresseerd in onze beuken kopshout tabletten ?