beuken hakblok

beuken hakblok

Op zoek naar een beuken hakblok ? Wij leveren ze op maat !

Een beuken hakblok voor in de keuken nodig ? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken, want wij maken onze hakblokken op maat ! Geef ons de gewenste afmetingen en de gewenste vorm door en wij zorgen ervoor dat het exact op maat bij u wordt afgeleverd ! Bij QATRINA kan het.

Hakblokken van eiken kunt u bij ons zelf online bestellen. Bent u op zoek naar een hakblok van een andere houtsoort, dan kunt u contact met ons opnemen: deze leveren wij op aanvraag buiten onze website om. Hakblokken in andere houtsoorten zijn onder meer mogelijk in essenhout, in notenhout, in kersenhout, in acaciahout en in beukenhout.

Ook voor speciale vormen kunt u bij ons terecht, want wij werken met computergestuurde machines

Een massief houten hakblok zoals u het wenst: daar staan wij voor. Bij QATRINA vindt u geen zogenaamde standaardafmetingen en ook geen standaard vormen: elk hakblok van QATRINA is uniek. Er bestaat geen tweede van. Wij werken met vaste producenten die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Ons hout is FSC gecertificeerd en wordt stuk voor stuk op kwaliteit uitgezocht.

Een beuken hakblok van QATRINA kunt u bestellen in een doorgaande lamellen uitvoering, een vingerlas uitvoering en geheel opgebouwd uit exclusief kopshout, dat in de Benelux door vrijwel niemand anders aangeboden wordt.

Nadat uw bestelling gereed is, wordt deze (afhankelijk van de grootte en het gewicht) door onze eigen koeriersdienst of met bijvoorbeeld DPD bij u afgeleverd. Grote en zware bestellingen worden met eigen transport bezorgd. Kleinere en minder zware bestellingen kunnen (voordeliger) door een externe partij geleverd worden. Let op: bestellingen geplaatst via de website worden automatisch ingeboekt voor het duurdere tarief. Wilt u een kleinere bestelling plaatsen, neem dan eerst contact met ons op betreffende de verzendopties. Uw bestelling zelf ophalen kan ook: ons magazijn bevindt zich in Hengelo (Ov.).

Een zeldzame verschijning: een hakblok van kopshout ! Verkrijgbaar in eiken, maar ook nog in andere houtsoorten !

Wij hebben het in huis: iets dat nagenoeg geen ander in België of in Nederland kan leveren. Exclusieve hakblokken op maat gemaakt van kopshout ! Op onze website bestelt u ze zelf gemaakt van Slavonisch eikenhout (klik hier), maar wij kunnen ze ook in kops beukenhout, kops kersenhout, kops acaciahout en kops essenhout voor u op maat maken. Heeft u interesse ? Neem dan contact met ons op.

 

 

 

beuken hakblok

Kops beukenhout

Ook klanten met haast kunnen bij ons terecht: panelen in standaardafmetingen direct uit eigen magazijn verkrijgbaar

Haast en geen tijd om op maatwerk te wachten ? Voorraadpanelen uit eigen magazijn !

De voorraadpanelen op onze website zijn maar een (klein) deel van onze voorraad: deze verandert met de dag, dus bel of mail ons even voor de actuele stand van zaken. Bij QATRINA vindt u vast wel wat u zoekt !

Bent u geïnteresseerd in een beuken hakblok ?