Barkruk met stoffen zitting

Bent u op zoek naar een barkruk met stoffen zitting? 

Een barkruk met stoffen zitting vindt u bij QATRINA in vele uitvoeringen en met vele kleuren zitting.

 

Meerdere uitvoeringen

Zoekt u een barkruk met stoffen zitting met rugzitting of zonder rugzitting? En wilt u de romp van hout of staal? Hecht u waarde aan een praktische zitting, gemaakt om eenvoudig te kunnen reinigen of wilt u een warme, fluweelzachte zitting op uw barkruk.  En naar welke kleur gaat uw voorkeur uit? Kijk gauw bij onze collectie of uw favoriet er bij staat.

Hebt u thuis zo’n gezellige huisbar waar iedereen graag even vertoeft voor een kop thee, koffie of drankje? U zult beamen dat op deze plek de meeste family-moments plaatsvinden. Lekker ongedwongen je verhaal doen terwijl je even van de dag bijkomt of even een pauze neemt tussen huiswerk of andere beslommeringen door. Deze plek moet daarom uitnodigen om te verblijven. En dat kun je onder andere doen door een comfortabele zit die er ook nog eens leuk uit ziet.

 

 

barkruk blauw modern

 

 

Verschillende uitvoeringen

Het overgrote deel van onze barkrukmodellen is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Daarbij staan er ook modellen tussen vervaardigd uit massief hout. Deze zijn het meest praktisch op een plek waar veel gegeten wordt. U zou dan kunnen denken aan een zitting van PU leder, dat is een goed alternatief voor echt leder.

De prijs

Voor de prijs hoeft u het niet te laten!  Omdat wij geen showroomkosten hebben, kunnen wij de barkruk met stoffen zitting verrassend laag aanbieden voor de uitstekende kwaliteit die we leveren. Let goed op de omschrijving van de materialen. Onze stoelen zijn bijvoorbeeld niet gestoffeerd met echt leder maar met een goede kwaliteit imitatieleer.

Het frame kan van hout, staal, rvs of aluminium zijn. Het gebruikte hout voor onze stoelen is gegarandeerd duurzaam geproduceerd, en daarom ook altijd FSC-gekeurd.

Heeft deze barkruk met stoffen zitting uw interesse?