barblad

barblad

Een barblad op maat voor u gemaakt ? bestel het eenvoudig en voordelig online bij QATRINA !

Uw keuken kan wel een mooi massief houten barblad gebruiken ? Dan zit u goed bij QATRINA, want wij maken ze helemaal exact voor u op maat in iedere gewenste afmeting en vorm ! Kies voor betaalbare kwaliteit en kies voor een barblad van QATRINA ! U bestelt het super relaxt vanaf de bank thuis: u hoeft er deur niet eens voor uit.

De meeste barbladen worden gemaakt van Europees eiken. Wij gebruiken echter Slavonisch eiken voor onze barbladen: een mooie lichte houtsoort die door zijn langzame groei keihard is. Een duurzame productie vinden wij belangrijk. Daarom is al het door ons gebruikte hout gegarandeerd FSC gekeurd.

Een barblad kunt u bij ons bestellen in foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Op aanvraag zijn barbladen gemaakt van andere houtsoorten mogelijk. Een overzicht vindt u hier. Wij leveren barbladen in doorgaande lamellen en in vingerlas met diktes van 20, 25, 30 of 40 mm. Bel of mail ons even voor andere diktes. Neem ook even een kijkje bij ons ‘kopshout‘. Een schitterend houtproduct, exclusief verkrijgbaar bij QATRINA.

Op maat maken kost natuurlijk wat tijd. Daarom hebben wij voor klanten met (veel) haast ook een groot aantal panelen in veelgevraagde afmetingen en diktes op voorraad. Klik hier voor onze categorie voorraadpanelen of neem direct contact met ons op voor de actuele status van onze voorraad.

Ook voor fineerbarbladen bent u bij ons aan het juiste adres

Massief hout is kostbaar. Daarom leveren wij ook barbladen in eiken fineer: een voordelig alternatief voor massief. Door sterk verbeterde technieken, tegenwoordig nog nauwelijks van massief te onderscheiden. Fineer bestelt u bij ons op maat in foutvrij of rustiek Slavonisch eiken t/m 58 mm. dik. Klik hier voor onze categorie ‘eikenfineer op maat‘.

 

 

 

barblad

Massief houten barblad (kops eiken in Rubio Monocoat houtolie transparant)

 

Een massief houten barblad op maat voor u gemaakt voor een redelijke prijs ? QATRINA natuurlijk !

Exact op maat gemaakt in de afmetingen die u nodig heeft en ook nog eens tegen kostprijs bij u thuis afgeleverd. Een vierkant of rechthoekig barblad in schitterend foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken in doorgaande lamellen, vingerlas of kopshout uitvoering. Kopshout leveren wij in 60 mm. dik massief.
Zoekt u een afwijkende vorm of een heel groot barblad ? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief eiken barblad ?