barblad van kops hout

barblad van kops hout

Wij maken ze van eiken, maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk: voor een barblad van kops hout moet u bij QATRINA zijn

Wij kunnen het wel ‘gewoon’ leveren: een vol massief barblad van kops hout. Vrijwel nergens te krijgen, dus een echte zeldzaamheid in België en Nederland ! Kopshout barbladen maken wij van eiken, maar op aanvraag kunt u bij ons ook terecht voor een andere houtsoort.
Ons kops hout leveren wij in maar liefst 6 centimeter dik massief in iedere vorm of afmeting die u wenst. Veel voorkomende vormen zoals vierkant, rechthoekig, maar ook rond, ovaal of ellips zijn eenvoudig via onze site verkrijgbaar: bestellen is een fluitje van een cent en bezorgen doen wij tegen kostprijs ! Bel of mail ons even wanneer u op zoek bent naar een afwijkende vorm of een heel groot barblad: u vindt hier onze gegevens.

Ons kops hout van eiken wordt opgebouwd uit speciaal voor u door onze producenten geselecteerd Slavonisch eikenhout. Slavonisch eiken is niet zomaar een eikensoort: dit wordt uitsluitend door professionals gebruikt, is oersterke en heeft een heel eigen lichte kleurstelling.

Hout in een kops uitvoering heeft als belangrijkste kenmerk zijn hardheid: het is door zijn unieke samenstelling veel harder dan hout uitgevoerd in vingerlas of in doorgaande lamellen. Met name geschikt dus wanneer het product het zwaar te verduren krijgt. Een barblad van kops hout wordt dan ook veel in horecagelegenheden toegepast.

Online kops eikenhout en op aanvraag kops beukenhout, kops essenhout, kops acaciahout en kops kersenhout

Barbladen van kops hout leveren wij voor het grootste deel opgebouwd uit eikenhout. Buiten de website om leveren wij echter ook kops hout van andere houtsoorten op aanvraag: kops beukenhout, kops essenhout, kops acaciahout en kops kersenhout. Allemaal op maat voor u gemaakt van FSC gecertificeerd hout en duurzaam verwerkt. Neem voor meer informatie even contact met ons op.

Vanzelfsprekend leveren wij in kops hout nog veel meer dan alleen barbladen. Dus mocht u op zoek zijn naar een op maat gemaakte snijplank van kops hout, een tafelblad van kops hout, een keukenblad van kops hout of een hakblok van kopshout: wij kunnen het allemaal voor u maken !

 

 

 

barblad van kops hout

barblad van eiken kops hout, transparant geolied met Rubio Monocoat 2 componenten houtolie.

Bent u op zoek naar massief hout in doorgaande lamellen, in vingerlas of in kops hout ? QATRINA maakt het voor u op maat !

Iedere door u gewenste vorm kunnen wij maken, want met ons moderne (computergestuurde) machinepark is werkelijk zo goed als alles mogelijk. U krijgt het tot op de millimeter nauwkeurig in huis ! Voor aanvullende bewerkingen zoals het uitfrezen van sparingen of sleuven kunt u natuurlijk ook gewoon bij ons terecht. Op basis van een schetsje of serieuzere tekening kunnen wij u snel een opgave van de te verwachten kosten toesturen. Neem dus snel contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in een barblad van kops hout ?