barblad op maat

barblad op maat

Een mooi houten barblad op maat bestelt u gewoon online bij QATRINA !

Toe aan een mooi massief houten barblad op maat voor in uw keuken ? Bij QATRINA bestelt u het gewoon online ! Exact op maat voor u gemaakt en bestellen doet u heerlijk relaxt vanuit huis ! Met hypermoderne houtbewerkingsmachines maken wij elke gewenste vorm voor u. Kies voor betaalbare kwaliteit en kies voor een barblad op maat van QATRINA !

Het merendeel van de aangeboden barbladen wordt gemaakt van Europees eikenhout. Wij gebruiken hiervoor echter massief Slavonisch eiken: een veel mooiere, lichte houtsoort. Uiteraard hebben ook wij een duurzame productie hoog in het vaandel staan: ons hout is daarom zonder uitzondering FSC gekeurd.

Het barblad kunnen wij leveren in foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Andere houtsoorten op aanvraag. Klik hier voor een overzicht van de mogelijkheden. U kunt kiezen uit een barblad opgebouwd uit doorgaande lamellen of een blad in vingerlas uitvoering met een dikte van 20, 25, 30 of 40 mm. maximaal. Andere diktes op aanvraag.

Kijk ook even bij onze categorie ‘kopshout‘ indien u iets unieks zoekt. Kopshout is prachtig, vrijwel onverslijtbaar en exclusief bij QATRINA verkrijgbaar.

QATRINA, ook voor barbladen in fineer 

Vol massief hout is duur. Voor klanten met een kleinere beurs leveren wij daarom ook barbladen in dik eiken fineer: een voordelig alternatief voor massief hout en tegenwoordig nauwelijks nog van massief te onderscheiden. Een fineerblad kunt u bij ons op maat bestellen in foutvrij en rustiek eiken tot en met een dikte van maar liefst 58 mm. Klik hier voor ons ‘eikenfineer op maat‘.

Maatwerk vergt helaas wat tijd. Voor ongeduldige klanten hebben wij echter ook een heleboel panelen in courante maten op voorraad. Klik hier voor onze voorraadpanelen of neem even contact met ons op voor de actuele voorraad, want deze fluctueert uiteraard per dag.

 

 

barblad op maat

barblad op maat (kops Slavonisch eiken in Rubio Monocoat 2 componenten houtolie transparant)

 

Een mooi barblad op maat voor een redelijke prijs ? QATRINA !

Voordelig op maat in de door u gewenste afmetingen gemaakt en tegen kostprijs door onze koeriersdienst bij u thuisbezorgd. Bestel gewoon online een vierkant of rechthoekig blad in foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken in doorgaande lamellen, vingerlas of in het schitterende kopshout. Kopshout is bij ons verkrijgbaar in 6 centimeter dik massief eiken. Neem voor ingewikkelde vormen of XL bladen contact met ons op: deze leveren wij uitsluitend op aanvraag.

 

Bent u geïnteresseerd in een houten barblad op maat ?