ahorn werkblad

ahorn werkblad op maat

Op zoek naar een ahorn werkblad ? QATRINA maakt werkbladen op maat !  

Wij kunnen het voor u maken: een prachtig ahorn werkblad tot op de millimeter nauwkeurig voor u gemaakt. Ook voor de eventuele benodigde extra bewerkingen, zoals de sparingen in het blad voor spoelbak(ken), kraan en kooktoestel, bent u bij ons aan het juiste adres. Met professionele apparatuur maken wij ze er al meteen voor u in !

Bestel gemakkelijk online een ahorn werkblad op maat gemaakt, in de afmeting en vorm die u nodig heeft. Ook afwijkende / fantasie vormen kunt u bij ons gewoon bestellen.

Wij leveren niet alleen werkbladen in ahorn, maar ook in verschillende uitvoeringen eikenhout en veel andere houtsoorten: klik hier voor een overzicht. Bij ons kunt u werkbladen bestellen in doorgaande lamellen, in vingerlas en in kopshout.

Onze werkbladen worden stuk voor stuk uit het allermooiste hout vervaardigd, en zijn ook nog eens allemaal FSC gekeurd.

Bel of mail ons gerust, indien u meer informatie wenst. Wij helpen u graag verder.

 

 

 

ahorn keukenblad op maat

Ahorn werkblad

 

Op maat gemaakt en leverbaar in diverse houtsoorten

Op zoek naar iets speciaals en uitgekeken op de standaard werkbladen ? Klik dan hier voor onze overige leverbare houtsoorten.
Liever eerst wat meer informatie ? Neem dan even contact met ons op: wij zijn bereikbaar per mail of telefoon.

Normaliter is massief hout in doorgaande lamellen leverbaar tot maximaal circa vier meter lang.
Een langer werkblad uit een stuk kan wel, maar dan zullen we een andere variant moeten kiezen: een werkblad in vingerlas of een werkblad in kopshout, want deze kunnen wij leveren tot wel zeven meter lang. Langer is technisch wel mogelijk, maar niet te transporteren.

Vingerlas werkbladen worden opgebouwd uit korte stukjes hout, en met behulp van een las, de z.g.n. vingerlas, met elkaar verlijmd tot het uiteindelijke werkblad.
Kops werkbladen worden opgebouwd uit kleine aan elkaar verlijmde houten blokjes van circa 43×43 mm.

 

Bent u geïnteresseerd in een ahorn werkblad ?