ahorn platen

ahorn platen

Mooie ahorn platen op maat ? Bestel ze eenvoudig bij QATRINA 

Stopt u maar met zoeken: wij leveren ahorn platen in de allerbeste kwaliteit, voor een redelijke prijs. Wij leveren alleen FSC gekeurde houtproducten, en (dus) geen fineer. Online kunt u in onze webshop massief eiken bestellen, maar wij leveren op aanvraag veel meer houtsoorten. Klik hier voor een overzicht van onze andere houtsoorten, of neem even contact met ons op. Massieve ahorn platen zijn bij ons leverbaar in twee varianten: in vingerlas en in fraai kopshout. QATRINA levert niet uit voorraad: onze producten worden een voor een door vakmensen op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig. Elke door u gewenste afmeting en vorm is mogelijk ! De ahorn platen zijn bij ons te bestellen in vingerlas tot en met 40 millimeter dik en in kopshout tot zelfs 120 millimeter dik.

Kijk eens op onze website, en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

 

 

 

ahorn platen

Ahorn plaat (vingerlas)

 

Waarom uw ahorn platen bestellen in standaardmaten ?! Bestel gewoon wat u nodig heeft ! 

Massief houten platen die alleen leverbaar zijn in standaard maten ?. Of wel op maat gezaagd kunnen worden, maar dan tegen een fikse meerprijs ?

Bij QATRINA bestelt u uw panelen gewoon in de afmetingen die u hebben wilt, niks meer en niks minder, zonder bijkomende kosten !

In de webshop kunt u bij ons mooi massief Slavonisch eiken bestellen, maar ook heel veel andere houtsoorten zijn bij ons gewoon verkrijgbaar. Klik hier voor onze andere houtsoorten, of neem  even contact met ons op.

 

Uw op maat gemaakt tegen kostprijs en per koerier bij u thuisgebracht

Samen met onze koeriersdienst verzorgen wij een snelle levering naar al onze klanten. Uw bestelling verzenden wij tegen kostprijs. Wij verdienen hier geen cent aan.

Waarom QATRINA ? Omdat wij niet alleen de beste kwaliteit leveren, maar ook een goede service heel belangrijk vinden.

 

Bent u geïnteresseerd in onze ahorn platen ?