ahorn keukenblad

ahorn werkblad op maat

Zoekt u een ahorn keukenblad ? QATRINA kan het voor u op maat maken !  

Uniek: een ahorn keukenblad op maat voor u gemaakt. Ook de benodigde extra bewerkingen, waaronder sparingen voor spoelbak(ken), kraan en kooktoestel, zijn voor ons geen enkel probleem. Wij maken ze er meteen al voor u in !

Bij QATRINA bestelt u gewoon een ahorn keukenblad, op maat gemaakt, in de afmeting en vorm die u zoekt. Ook voor afwijkende vormen bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij leveren niet alleen keukenbladen in ahorn, maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk: klik hier voor onze andere houtsoorten. Wij leveren de bladen in doorgaande lamellen, in vingerlas en in kopshout.

Onze ahorn keukenbladen worden uitsluitend uit het beste hout vervaardigd, en zijn natuurlijk allemaal FSC gekeurd.

Neem even contact met ons op, indien u meer informatie wenst.

 

 

 

ahorn keukenblad

Ahorn keukenblad

 

Vol massieve bladen, leverbaar in veel houtsoorten

Liever een keukenblad in een andere houtsoort dan ahorn ? Klik dan even hier voor onze overige leverbare houtsoorten.
U heeft behoefte aan advies ? Neem dan even contact met ons op: u kunt ons bereiken per mail of telefoon.

Eikenhout en Amerikaans notenhout is in de doorgaande lamellen variant over het algemeen verkrijgbaar tot een maximale lengte van ongeveer vier meter.
Voor een langer keukenblad dan circa vier meter,  zijn we dus gedwongen voor een andere variant te kiezen: een keukenblad in vingerlas of een keukenblad in kopshout.

Vingerlas keukenbladen worden opgebouwd uit korte stukjes hout, en d.m.v. een las, de z.g.n. vingerlas, met elkaar verlijmd tot het uiteindelijke keukenblad.
Kops keukenbladen worden opgebouwd uit aan elkaar verlijmde houten blokjes van circa 43×43 mm.

Vingerlas en kops keukenbladen zijn bij ons leverbaar tot wel zeven (!) meter lang. Langer is technisch gezien wel mogelijk, maar is niet meer te vervoeren.

 

Bent u geïnteresseerd in een ahorn keukenblad ?