acaciahouten werkblad

acaciahouten werkblad

Bij QATRINA bestelt u uw nieuwe acaciahouten werkblad gewoon op maat gemaakt ! 

Toe aan wat anders dan anderen hebben ? QATRINA levert naast prachtige massief eikenhouten werkbladen ook op maat gemaakte werkbladen in andere houtsoorten. Dus bent u op zoek naar bijvoorbeeld een werkblad gemaakt van kersenhout, beukenhout, essenhout of een massief acaciahouten werkblad ? Schroom dan niet even contact met ons op te nemen. Praktisch elke door u gewenste vorm en afmeting kunnen wij realiseren, want wij werken met computergestuurde apparatuur.

Slavonisch eikenhouten werkbladen kunt u zelf online bij ons bestellen: maak uw keuze uit de gewenste eikenkwaliteit, voer de afmetingen in, selecteer een beschikbare dikte en vink een evt. extra optie aan en wij zorgen voor de rest.
Een werkblad gemaakt van een andere houtsoort dan eiken leveren wij buiten de website om op aanvraag, omdat niet alle houtsoorten het gehele jaar door voorradig zijn.

Onze vaste, voordelige producenten zijn specialisten in het maken van massief houten tafelbladen, keukenbladen en werkbladen. Met hun hypermoderne freesapparatuur zorgen zij er tevens voor dat de benodigde sparingen voor kooktoestel, kraan en wasbakken tot op de millimeter nauwkeurig aangebracht worden. Ook eventuele extra bewerkingen zoals een speciale (organische) vorm is geen probleem. Onze werkbladen worden gemaakt van FSC gekeurd massief hout dat op een verantwoorde wijze wordt gekweekt en gekapt.

Een kant en klaar werkblad is mogelijk, maar wij leveren ze ook nog onbehandeld zodat u het blad zelf verder kunt afwerken. Onbehandelde werkbladen zijn wel altijd al met een fijnere korrel geschuurd en daarmee klaar om te behandelen met een goede houtolie of lak.
Het lakken van werkbladen voor in de keuken heeft niet onze voorkeur: omdat massief hout altijd wat werkt kan de laklaag na verloop van tijd scheurtjes gaan vertonen waarin vocht en vuil kan indringen.

Maatwerk van QATRINA verkrijgbaar in doorgaande lamellen, in een vingerlasuitvoering en gemaakt van kopshout

Een schitterende duurzame houtsoort: massief acacia staat tegenwoordig bekend als de vervanger van het aloude teakhout. Het heeft een prachtige egale structuur en warme, sfeervolle uitstraling. Acaciahout leveren wij in lange doorgaande lamellen en opgebouwd uit kortere stukken: het zogenaamde vingerlas. Het hout is verkrijgbaar met een dikte van 20, 30 en 40 mm. Dikkere werkbladen op aanvraag.

Nagenoeg nergens anders te bestellen, maar bij QATRINA op maat verkrijgbaar in elke gewenste vorm en afmeting: een werkblad gemaakt van uniek kopshout. Het hele jaar door te bestellen in essenhout, in beukenhout en in eikenhout, en (afhankelijk van de beschikbaarheid) eventueel ook in acaciahout.

 

 

 

acaciahouten werkblad

werkblad acaciahout

Speciaal voor ongeduldige doe-het-zelvers: onze massief houten standaardpanelen leverbaar uit voorraad ! 

Leverbaar uit voorraad: diverse eiken- en notenhouten panelen in standaardmaten. Onze eigen transportdienst zorgt ervoor dat u uw bestelling binnen een paar dagen in huis heeft !

 

Bent u geïnteresseerd in een massief acaciahouten werkblad ?