acaciahouten werkblad op maat

acaciahouten werkblad op maat

Denk eens aan acaciahouten werkblad op maat voor in uw keuken: echt iets anders dan anders ! 

Uitgekeken op uw oude (versleten) werkblad en overweegt u vervanging ? Denk dan eens aan een acaciahouten werkblad op maat ! Bij QATRINA bestelt u het in iedere gewenste vorm en de benodigde uitsparingen kunnen wij er ook al meteen voor u uitfrezen !

QATRINA levert naast massief eiken werkbladen op maat ook nog werkbladen in veel andere houtsoorten. Zo leveren wij onder andere ook prachtige werkbladen gemaakt van gestoomd beukenhout, van essenhout, kersenhout en werkbladen van acaciahout.

Eiken wekbladen zijn bij ons direct online te bestellen in drie verschillende eikenkwaliteiten en courante diktes. Bestellen wijst zich vanzelf, dus neem gerust eens een kijkje op onze website.
Onze overige leverbare houtsoorten zijn op aanvraag verkrijgbaar: in verband met de beschikbaarheid moeten wij dit voor u aanvragen bij onze producenten. Bent u geïnteresseerd in een werkblad gemaakt van een andere houtsoort dan eiken, bel of mail ons dan even voor de mogelijkheden op dit moment.

Voor op maat gemaakte massief houten panelen, keukenbladen, tafelbladen, bureaubladen en werkbladen voor een zachte prijs zit u eerste rang bij QATRINA. Wij werken al geruime tijd samen met meerdere professionele leveranciers gevestigd in verschillende Europese landen. Niet alleen maatwerk, maar veel meer is mogelijk: sparingen voor (keuken)apparatuur en wasbakken, afwijkende vormen, schuine randen: u kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het wel voor u maken.

Een onbehandeld of een kant en klaar werkblad: u bepaalt het helemaal zelf

Onze werkbladen zijn nog onbehandeld te bestellen, maar u kunt ook een kant en klaar blad bij ons bestellen. Gaat u het werkblad thuis nog verder zelf bewerken of moet het om bepaalde redenen ter plaatse nog passend gemaakt worden ? Dan is een onbehandeld blad in dat geval de beste keuze. Het werkblad is dan tweezijdig geschuurd met een grove korrel. De langs- en kopszijden zijn nog scherp.

U wilt het werkblad meteen kunnen plaatsen zonder dat u er zelf nog iets aan hoeft te doen ? Bestel het dan al kant en klaar. Wij schuren het dan nog een keer extra met een wat fijnere korrel, de scherpe zijden worden iets weggeschuurd en wij lakken of oliën het voor u.

Vanzelfsprekend schenken wij veel aandacht aan de herkomst van ons hout: onze producenten werken allemaal met FSC gekeurd hout dat op een verantwoorde wijze wordt gekweekt en gekapt.

Kies zelf de gewenste uitvoering: een werkblad in doorgaande lamellen, in vingerlas of samengesteld uit zgn. kopshout 

Massief houten werkbladen in meerdere houtsoorten in drie karakteristieke uitvoeringen: u kiest bij QATRINA uit een werkblad in vingerlas, in doorgaande lamellen of samengesteld uit met elkaar verlijmde houten blokjes: het zogenaamde kopshout. Vingerlas en doorgaande lamellen is beschikbaar in een aantal standaarddiktes. Een extra dik blad of een blad met een tussenliggende dikte is mogelijk op aanvraag.

Een werkblad samengesteld uit met elkaar verlijmde massief houten blokjes: kopshout. Bij QATRINA bestelt u het op maat in Slavonisch eikenhout via de website. Op aanvraag zijn werkbladen gemaakt van kops essen, kops beuken, kops acacia en kops kersen verkrijgbaar. Stuur ons hiervoor even een mailtje.

 

 

 

acaciahouten werkblad op maat

Massief acaciahouten werkblad op maat in vingerlasuitvoering

Direct uit voorraad leverbaar uit ons eigen magazijn: met onze voorraad standaardpanelen kunt u snel zelf aan de slag !

Binnen een paar dagen thuisbezorgd: onze standaardpanelen uit voorraad. Bezoek gauw de website of neem contact op. Op zoek naar (kleinere) reststukken ? bel of mail ons even.

Bent u geïnteresseerd in een acaciahouten werkblad op maat ?