acaciahouten tafelblad

acaciahouten tafelblad

Met een massief acaciahouten tafelblad brengt u gegarandeerd sfeer in uw woonhuis 

Met een vol massief acaciahouten tafelblad van QATRINA wordt het gezellig in huis. Massief hout zorgt voor warmte en sfeer: dat wil toch iedereen graag in zijn woonkamer ? U bestelt uw tafelblad bij ons gewoon precies op maat en in de door u gewenste vorm ! Heeft u een extra groot tafelblad voor ogen ? Bij QATRINA is dat helemaal geen probleem: bel of mail ons gerust even.

In de webshop vindt u bij ons Slavonisch eiken tafelbladen op maat: deze zijn direct online bij ons te bestellen. Tafelbladen gemaakt van een andere houtsoort zijn mogelijk op aanvraag. Bij QATRINA kunt onder meer tafelbladen gemaakt van kersenhout, notenhout, beukenhout, essenhout en acaciahout op maat bestellen.

Ons massief hout is verkrijgbaar in meerdere diktes en veelal ook in meerdere kwaliteiten. Eikenhout is bijvoorbeeld mogelijk in drie kwaliteiten: foutvrij, licht rustiek en rustiek. Massief leveren wij in doorgaande lamellen en in vingerlas tot maximaal 40 mm. dik, maar dikker kan eventueel ook: wij voorzien het blad dan van een opdikrand rondom. Zo kunnen wij tafelbladen leveren tot maximaal 80 mm. dik.

Wij durven gerust te stellen dat wij specialisten zijn in het verzorgen van maatwerk: niet alleen in de vorm van losse houten panelen voor de doe-het-zelver, maar ook voor kant en klare barbladen, keukenbladen, tafelbladen en meer. Heeft u speciale wensen, neem dan meteen contact met ons op, want bij QATRINA is in principe alles mogelijk.

Superieure betaalbare kwaliteit: bij QATRINA zit u goed voor massief hout op maat

QATRINA: voor de handige doe-het-zelver, maar ook voor mensen die er verder geen omkijken naar willen hebben. Zo kunt u bij ons uw nieuwe tafelblad nog onbehandeld bestellen en het zelf verder afwerken, maar ook kant en klaar om te plaatsen. Onze onbehandelde tafelbladen zijn al wel voor u geschuurd met een fijnere korrel en hebben rondom al vellingkanten. Het enige dat u nog zelf hoeft te doen is het goed ‘inpakken’ met een lak of houtolie.

U wilt geen gedoe en wilt meteen van uw nieuwe tafelblad kunnen genieten ? Bestel het dan kant en klaar. Het wordt door ons dan machinaal voor u afgewerkt en is klaar voor gebruik.

Onze vaste producenten zijn allen gevestigd in het buitenland: stuk voor stuk vakmensen met verstand van werken met massief hout. Uitsluitend het beste hout is goed genoeg: op kleur en structuur uitgezocht en standaard FSC gecertificeerd.

Een exclusief tafelblad van kopshout, in doorgaande lamel of in een vingerlasuitvoering: het is aan u

Verschillende fraaie houtsoorten in meerdere uitvoeringen te bestellen: heel gewoon bij QATRINA ! U kiest uit een tafelblad in een vingerlasuitvoering, bestaande uit egale doorgaande lamellen of u kiest voor iets echt unieks: een tafelblad gemaakt van kopshout. In België en Nederland is het vrijwel nergens te vinden, maar bij ons bestelt u het op maat in iedere gewenste (fantasie)vorm: een schitterend tafelblad opgebouwd uit kopshout. In de webwinkel verkrijgbaar in eikenhout en op aanvraag eventueel ook leverbaar in essen, beuken, acacia en kersen in iedere denkbare vorm of afmeting.

 

 

 

acaciahouten tafelblad

acaciahouten tafelblad (doorgaande lamellen)

Voor u op voorraad: heel veel houten panelen in standaardmaten en -diktes

Kunt u niet wachten en is zelf op maat maken geen probleem voor u ? Dan kunnen wij u wel heel snel helpen met onze standaardpanelen leverbaar uit voorraad. Door onze eigen transportservice vakkundig en snel bij u thuisbezorgd.
Ook voor wat kleinere afmetingen bent u bij ons aan het juiste adres, want wij leveren tevens zogenaamde restpanelen: bel of mail ons hiervoor even.

 

Bent u geïnteresseerd in een acaciahouten tafelblad ?