acaciahouten tabletten op maat

acaciahouten tabletten op maat

Acaciahouten tabletten op maat voor u gemaakt ? Dan zit u goed bij QATRINA !

Zelf op maat zagen, schuren en schaven is niet meer van deze tijd: tegenwoordig bestelt u uw acaciahouten tabletten op maat gewoon online bij QATRINA ! Heerlijk relaxt en zonder gesleep en gedoe, want onze eigen transportdienst bezorgt uw bestelling ook nog eens tegen kostprijs bij u thuis !

Onze massief houten tabletten worden exact passend tot op de millimeter nauwkeurig voor u gemaakt. Ook voor heel aparte, zelfbedachte vormen kunt u bij ons terecht: onze machines werken computergestuurd dus in principe is alles mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en laat u verrassen !

QATRINA is van alle markten thuis: wij leveren uitsluitend het allermooiste hout in vele soorten en verschillende uitvoeringen in iedere vorm en afmeting. Ook extra lange of extra brede tabletten zijn geen probleem.
Voor vol massief houten tabletten uitgevoerd in doorgaande lamellen, in vingerlas of gemaakt van kopshout zit u goed bij QATRINA. Tabletten van kopshout zijn op maat gemaakt te bestellen in 60 millimeter dik, tabletten in vingerlas en doorgaande lamellen leveren wij in meerdere diktes. Kijk op de website voor de mogelijkheden.

Het overgrote deel van onze tabletten wordt besteld in eiken: wij maken deze van het oersterke en prachtig lichte Slavonisch eiken. Eiken tabletten kunt u bij ons zelf via de website bestellen: lees hier meer. Bel of mail ons even als u geïnteresseerd bent in een andere houtsoort: deze leveren wij op aanvraag. U kunt bij ons onder andere terecht voor tabletten gemaakt van kersenhout, essenhoutacaciahout, Amerikaans notenhout en beukenhout.
Op maat voor u gemaakte tabletten, maar QATRINA kan nog meer dan dat: wij leveren namelijk ook op maat gemaakte werkbladen, tafelbladen, bureaubladen of barbladen, in eiken, maar ook in andere houtsoorten. Helemaal kant en klaar om te gebruiken.

Prachtig mooi massief hout op maat voor interessante prijzen

Wij gebruiken alleen het beste hout: dit wordt door onze vaste producenten speciaal op kleur en structuur voor ons uitgezocht. Gegarandeerd duurzaam gekweekt en onder streng toezicht van de lokale overheid gekapt. Het hout voldoet allemaal aan de strengste milieueisen en is FSC gecertificeerd.

Wij zijn er voor de professional, de handige klusser, maar ook als u er verder geen omkijken naar wilt hebben. Daarom leveren wij ook kant en klaar producten zoals keukenbladen, werkbladen, tafelbladen, barbladen, bureaubladen, etc.

Schitterend mooi massief Slavonisch eikenhout, maar ook hout op maat in andere houtsoorten: u vindt het bij QATRINA

U vindt het bij QATRINA: maatwerk in massief Slavonisch eikenhout, maar ook in heel veel andere houtsoorten in doorgaande lamellen, voorzien van een vingerlasverbinding of speciaal voor u met de hand gemaakt van kopshout. Kopshout bestaat uit talloze met elkaar verlijmde blokjes, is ijzersterk en vrijwel onverslijtbaar. Via de site kunt u kopshout op maat in eiken bestellen, kops beukenhout, kops essenhout, kops kersenhout en kops acaciahout is op aanvraag verkrijgbaar in iedere gewenste vorm en afmeting.

 

 

 

acaciahouten tabletten op maat

acaciahouten tabletten op maat (vrijstaand keukenblad, transparant geolied in vingerlasuitvoering)

Tegen kostprijs door onze eigen transportdienst bij u afgeleverd: voorraad standaardpanelen in eiken en in notenhout 

Heel voordelig tegen kostprijs bij u afgeleverd: onze voorraad standaardpanelen in eiken en in notenhout. Neem een kijkje op de site, want wat u zoekt kunnen wij vast wel (heel snel) leveren ! Bel of mail ons even voor de laatste stand van zaken: wij helpen u graag.

 

Bent u geïnteresseerd in onze acaciahouten tabletten op maat ?