acaciahouten tablet op maat

acaciahouten tablet op maat

Wij maken het in iedere gewenste vorm voor u: een vol massief acaciahouten tablet op maat

Bestel uw acaciahouten tablet op maat heel voordelig en gemakkelijk bij QATRINA.
QATRINA is leverancier van onder meer massief eiken tabletten, werkbladen en tafelbladen. Daarnaast leveren wij ook andere houtsoorten. Zo kunt u ook bij ons terecht voor tabletten gemaakt van beukenhout, essenhout, kersenhout en natuurlijk dus voor een acaciahouten tablet op maat. Iedere vorm, dus ook de door u zelf bedachte vorm kunnen wij voor u maken. Tabletten gemaakt van andere houtsoorten zijn uitsluitend verkrijgbaar op aanvraag en dus buiten de website om. Voor meer informatie verzoeken wij u contact met ons op te nemen: klik hier voor onze gegevens.

Om onze houtproducten tegen zo laag mogelijke prijzen aan te kunnen bieden werken wij samen met zeer voordelige producenten gevestigd buiten Nederland. Ware vaklui die het beroep van houtbewerker nog verstaan en stuk voor stuk specialist in het maken van massief houten tabletten, keukenbladen en nog veel meer.
Niets is hen te gek: de benodigde uitsparingen voor apparatuur en wasbakken, ronde hoeken, afgeschuinde randen: werkelijk alles wordt precies passend en tot op de mm. nauwkeurig voor u uitgevoerd. Wilt u een wel heel bijzondere vorm laten maken ? Wij gaan de uitdaging aan, dus stuur ons gerust een tekening of schets met uw wensen.

Al ons hout wordt onder streng toezicht van de plaatselijke overheden duurzaam geproduceerd en is zonder uitzondering FSC gekeurd. Een internationaal erkend keurmerk voor een gegarandeerd verantwoord houtproduct.

QATRINA levert kant en klare houten tabletten, maar u kunt ze ook in een onbehandelde versie bij ons bestellen. Handig voor als u zelf nog met de tabletten aan het werk wilt. Tabletten die u op maat besteld en gelijk geplaatst kunnen worden, adviseren wij u al behandeld bij ons te bestellen. Deze worden dan machinaal geheel door ons behandeld met een 2 componenten lak of houtolie.

Prachtige massief houten tabletten in drie verschillende uitvoeringen

Massief hout in drie verschillende uitvoeringen: doorgaande lamellen, vingerlas en kopshout.

Naast de traditionele houten tabletten in doorgaande lamellen en vingerlas kunnen wij u een uniek houtproduct aanbieden dat vrijwel niemand anders kan leveren: tabletten gemaakt van kopshout. Kopshout eiken tabletten kunt u eenvoudig zelf via de website bestellen, kopshout tabletten gemaakt van essen-, beuken- en acaciahout op aanvraag.

 

 

 

acaciahouten tablet op maat

keukenblad (acaciahout, transparant geolied)

Verkrijgbaar in meerdere courante standaardafmetingen: onze magazijnvoorraad noten- en eikenhout

Razendsnel leverbaar uit ons magazijn: houten tabletten in standaardafmetingen. Bekijk hier onze voorraad of bel of mail ons even. Wij kunnen u vast wel verder helpen, want bij QATRINA kan (bijna) alles.

 

Bent u geïnteresseerd in een vol massief acaciahouten tablet op maat ?