acaciahouten paneel op maat

acaciahouten paneel op maat

Gemakkelijk bestellen bij QATRINA: een acaciahouten paneel op maat

Een acaciahouten paneel op maat bestelt u voordelig en eenvoudig bij QATRINA. Onze core business bestaat uit het op maat maken van massief eikenhouten panelen, werkbladen en tafelbladen, maar u kunt bij ons ook terecht voor veel andere houtsoorten. Dus of u nou panelen van kersenhout, beukenhout, essenhout of een acaciahouten paneel op maat zoekt: bij ons zit u goed !
Onze overige houtsoorten leveren wij uitsluitend buiten de website om op aanvraag, dus neem hiervoor even contact met ons op per mail of telefoon. Wij kunnen u vast wel verder helpen ! Zo goed als iedere vorm kunnen wij realiseren met behulp van de allernieuwste machines.

Wij werken samen met professionele producenten in meerdere Europese landen. Zij zijn ware specialisten in het maken van tafelbladen, bureaubladen, keukenbladen en barbladen. Uitsparingen voor keukenapparatuur en wasbakken worden exact tot op de millimeter ingefreesd en ook afwijkende vormen zijn hoegenaamd geen probleem. Wilt u een vrijblijvende prijsopgave ontvangen, bel of mail ons dan even uw wensen. Wij werken alleen met FSC gekeurd massief hout. Zo bent u er zeker van dat u een verantwoord houtproduct geleverd krijgt.

U kunt bij ons kant en klare panelen bestellen, maar ook nog onbehandeld. Als u er zelf nog mee aan slag wilt, dan adviseren wij u een onbehandeld paneel te bestellen. Dit is geschuurd met een grove korrel 80. Wilt u het paneel direct kunnen gebruiken als bijvoorbeeld barblad of werkblad, dan kunt u het eventueel ook al geheel behandeld met een twee componenten houtolie of lak bij ons bestellen.

Wij leveren onze panelen in doorgaande lamellen, met een vingerlasverbinding of opgebouwd uit schitterend kopshout

Acaciahout wordt alom geroemd om haar prachtige egale structuur en mooie, warme kleur. Een zeer fraaie en tevens duurzame houtsoort. U kunt acaciahout bij ons bestellen in verschillende diktes samengesteld uit in de breedte met elkaar verlijmde doorgaande lamellen of in een extra sterke vingerlasverbinding. Iedere vorm is mogelijk !

Naast massief houten panelen in doorgaande lamellen en vingerlas kunnen wij als een van de zeer weinigen in Europa ook panelen opgebouwd uit kopshout op maat leveren. Via de website kunt kopshout in eiken bestellen, maar op aanvraag is ook kopshout gemaakt van beukenhout, essenhout en acaciahout verkrijgbaar.

 

 

 

acaciahouten paneel op maat

keukenblad (acaciahout, transparant geolied)

Direct uit voorraad leverbaar voor klussers met haast: massief notenhouten en eikenhouten panelen in standaardmaten 

Haastige spoed is zelden goed, maar in dit geval wel: met onze voorraadpanelen in standaardmaten kunt u nagenoeg direct aan uw klus beginnen ! Bestel dus snel, dan komen wij ze met een paar dagen al bij u afleveren !

 

Bent u geïnteresseerd in een acaciahouten paneel op maat ?