acacia werkblad

acacia werkblad op maat

Een schitterend acacia werkblad, op maat gemaakt door QATRINA   

Bent u op zoek naar een acacia werkblad ? QATRINA maakt ze op maat !

Bij ons kunt u uw werkblad al helemaal kant en klaar bestellen, want wij kunnen de sparingen voor de kraan, de spoelbak(ken) en het kooktoestel er eventueel al meteen voor u in frezen.

Bij QATRINA bestelt u gemakkelijk online een acacia werkblad in de vorm en afmeting die u zoekt.

Naast werkbladen van acaciahout, leveren wij ook bladen op maat in andere houtsoorten. Klik hier voor een overzicht. Het massief houten werkblad kunnen wij in drie uitvoeringen leveren: in doorgaande lamellen, in vingerlas en in kopshout. Wist u dat wij een van de weinigen zijn die dit kopshout kunnen leveren ?!

Wij gebruiken alleen de beste houtkwaliteit, en natuurlijk zijn onze producten allemaal FSC gekeurd. Voor meer informatie: neem gerust een kijkje op onze website, of bel of mail ons even: wij kunnen u vast wel verder helpen.

 

 

 

acacia werkblad

Acacia werkblad

 

QATRINA levert verschillende houtsoorten

De door ons geleverde bladen worden voor een groot deel besteld in massief Slavonisch eiken en in massief Amerikaans noten. Maar ook bladen in andere houtsoorten zijn bij ons verkrijgbaar. Komt u er niet uit, en heeft u wat hulp nodig ? Geen probleem: neem even contact met ons op, en laat u verrassen door de vele mogelijkheden .

Doorgaans zijn de meeste van onze houtsoorten in doorgaande lamel leverbaar tot een lengte van ongeveer vier meter. Een werkblad langer dan vier meter kan wel, maar dus niet in een doorgaande lamel uitvoering. U zult dan een keuze moeten maken uit een gevingerlast werkblad of uit een kopshout werkblad.

Vingerlas en kopshout werkbladen kunnen wij leveren tot zeven meter lang. Langer is technisch wel mogelijk, maar is met goed fatsoen niet meer te transporteren.

 

Bent u geïnteresseerd in een acacia werkblad ?