acacia tabletten

acacia tabletten

Massieve acacia tabletten bestelt u bij QATRINA voordelig op maat

Ook voor massieve acacia tabletten moet u bij QATRINA zijn, want naast massief eikenhouten tabletten leveren wij ook tabletten gemaakt van veel andere houtsoorten. Deze zijn op aanvraag verkrijgbaar, buiten onze website om.
U kunt bij ons niet alleen massief houten tabletten bestellen, maar veel meer. Zo maken wij bijvoorbeeld ook schitterende massief houten tafelbladen, barbladen, werkbladen en keukenbladen op maat voor onze klanten. Gemaakt van massief Slavonisch eiken, maar desgewenst ook in kersenhout, in essenhout, in beukenhout en in prachtig acaciahout. Zoekt u dus iets anders dan eiken, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bij QATRINA vindt u niet alleen de welbekende vormen als rond, vierkant, rechthoekig en ellips, maar ook sterk afwijkende vormen zijn geen probleem: Spaans of Deens ovaal, of een fantasievorm ? Wij kunnen het allemaal voor u op maat maken !

Door onze lange samenwerking met verschillende producenten in het buitenland zien wij nog steeds kans om onze producten scherp te kunnen aanbieden: bij QATRINA bent u verzekerd van een constante hoge kwaliteit, voor zeer redelijke prijzen. Bij QATRINA krijgt u altijd een duurzaam houtproduct in huis, want het door ons gebruikte hout is zonder uitzondering FSC gecertificeerd: een garantie voor milieuvriendelijk gekweekt en gekapt hout.

Kant en klare tabletten zijn mogelijk, maar ook nog verder onbehandeld is mogelijk. U kunt er dan zelf mee aan de slag als u er bijvoorbeeld uw zelf ontworpen tv meubel van wilt maken. De tabletten worden dan precies op maat voor u gemaakt, geschuurd met een korrel 80 en de hoeken zijn nog onafgewerkt en scherp.
Gaat u de tabletten gebruiken als bureau-, werk- of tafelblad ? Bestel ze dan al al kant en klaar door ons behandeld met een professionele twee componenten lak of houtolie. U kunt ze dan direct na ontvangst plaatsen en hoeft er verder niets meer aan te doen. Neem gerust contact met ons op indien u verdere vragen heeft.

QATRINA gaat verder dan de rest: wij leveren ons massief hout in doorgaande lamellen, in vingerlas en in kopshout

Wij gaan verder dan anderen. Ons hout is namelijk in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar: in oersterk vingerlas, in mooie egale doorgaande lamellen en in een unieke uitvoering van kopshout. Vingerlas en doorgaande lamellen tabletten zijn te bestellen in meerdere diktes tot en met 40 millimeter. Neem contact met ons op indien u een andere dikte wenst.

Tabletten gemaakt van uniek kopshout: vrijwel nergens te krijgen, maar QATRINA levert het op maat voor u gemaakt in 60 mm. dik massief hout. Online in Slavonisch eiken. Op aanvraag zijn ook kops beuken, kops essen en kops acacia tabletten verkrijgbaar.

 

 

 

acacia tabletten

Keukenblad van acaciahout

Kijk ook eens bij onze grote voorraad panelen in standaardafmetingen: dan kunt u razendsnel aan de slag !

Door onze eigen bezorgdienst razendsnel bij u afgeleverd: onze voorraadpanelen in standaardafmetingen. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere houtkwaliteiten, courante maten en verschillende diktes. Heeft u tabletten nodig in kleinere afmetingen ? Bel of mail ons dan even, want wij hebben ook veel restantpanelen op voorraad.

 

Bent u geïnteresseerd in onze acacia tabletten ?