acacia tabletten op maat

acacia tabletten op maat

Uw acacia tabletten op maat bestelt u gewoon online bij QATRINA

Waarom zou u het zichzelf moeilijk maken ? Online bestellen is zo heerlijk gemakkelijk: bestel dus vandaag nog uw acacia tabletten op maat bij QATRINA !

Wij leveren onze tabletten precies passend op maat tot op de mm. nauwkeurig. Heeft u een speciale vorm voor ogen ? Ook dat is geen probleem, want met onze hypermoderne machines kan het allemaal gemaakt worden in elke denkbare vorm. Bel of mail ons even, dan lopen wij de mogelijkheden met u door.

U vindt het allemaal bij QATRINA: kwaliteitshout in veel soorten en uitvoeringen in courante diktes en te bestellen in elke afmeting en vorm. Meer hierover leest u op onze website.
QATRINA: voor massief houten tabletten met fraaie doorgaande lamellen, in een ijzersterke vingerlasuitvoering, maar ook unieke tabletten van kopshout. Bij ons op maat gemaakt te bestellen met een dikte van 6 centimeter. Onze doorgaande lamellentabletten en vingerlastabletten leveren wij in verschillende diktes t/m een dikte van maximaal 4 centimeter.

In onze online webwinkel kunt u helemaal zelf Slavonisch eiken tabletten op maat bestellen. Op aanvraag zijn andere houtsoorten dan eiken mogelijk: u kunt bij ons onder meer terecht voor tabletten van essenhout, kersenhout, acaciahout, notenhout en beukenhout.
Houten tabletten op maat, maar wij kunnen nog veel meer: ook voor maatwerkproducten zoals keukenbladen, tafelbladen, bureaubladen of barbladen bent u bij QATRINA aan het juiste adres. Bovendien kunnen wij de benodigde sparingen voor apparatuur of leidingen voor u aanbrengen of de tabletten v.v. verjongde randen. 

Duurzaam gekweekt kwaliteitshout voor betaalbare prijzen ? Dan zit u goed bij QATRINA !

Gegarandeerd duurzaam gekweekt en het allermooiste hout. Dat alles voor een lage prijs, omdat wij voordelig kunnen inkopen bij vaste producenten in het buitenland. Onze producten hebben meerdere kwaliteitstesten ondergaan en voldoen aan de strengste duurzaamheidseisen: het door ons gebruikte hout is dan ook altijd FSC gecertificeerd. Topkwaliteit voor een interessante prijs !

Onze producten zijn er niet alleen voor klanten met twee rechterhanden of de doorgewinterde vakman: ook mensen die liever kant en klaar willen bestellen kunnen bij ons terecht. Een barblad, tafelblad, keukenblad of bureaublad kunt u bij ons daarom zowel nog onbehandeld, als ook al helemaal kant en klaar om te gebruiken bij ons bestellen. Het tablet is dan al rondom in zijn geheel geolied of gelakt.

Wij zijn specialisten in maatwerk in eikenhout, maar u kunt bij ons ook terecht voor andere houtsoorten

Specialisten in maatwerk: in prachtig vol massief Slavonisch eiken, maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk: u vindt hier ons overzicht op de website.
Schitterende houten tabletten in zogenaamde doorgaande lamellen, met een vingerlasverbinding of met de hand gemaakt van blokjes massief hout: exclusieve tabletten van kopshout. Kops in eikenhout kunt u bij ons in de webwinkel op maat bestellen. Op aanvraag is kops beukenhout, kops essenhout, kops kersenhout en kops acaciahout te bestellen.

 

 

 

acacia tabletten op maat

acacia tabletten op maat (acaciahouten werkblad in vingerlas, transparante houtolie)

Razendsnel door onze transportdienst thuis bij u afgeleverd: houten voorraadpanelen in standaardmaten uit eigen magazijn

Gemakkelijker kunnen wij het onze klanten niet maken: met onze houten voorraadpanelen in standaardmaten kunt u vrijwel meteen aan de slag ! Kijk op de website voor de mogelijkheden. Bel of mail ons even indien u wat kleinere panelen nodig heeft, want wij hebben ook restpanelen op voorraad.

 

Bent u geïnteresseerd in onze acacia tabletten op maat ?