acacia tablet

acacia tablet

Een prachtig acacia tablet ? Bestel het voordelig en precies op maat bij QATRINA !

Wij leveren massief hout op maat in eiken, maar ook in veel andere houtsoorten: zo bestelt u bij ons ook heel eenvoudig een acacia tablet op maat. Onze massief eiken tabletten leveren wij direct online via de webwinkel: onze andere houtsoorten zijn verkrijgbaar op aanvraag buiten de website om. Niet alleen houten tabletten, maar ook kant en klare producten als tafelbladen, barbladen, werkbladen en keukenbladen zijn mogelijk. In massief eiken, maar ook in andere houtsoorten zoals kersen, essen, beuken en acacia. Bent u geïnteresseerd in een andere houtsoort dan eiken, bel of mail ons dan even wat u zoekt: wij kunnen het vast wel leveren. Niet alleen in vierkant, rond, rechthoekig of ovaal, maar ook in bijvoorbeeld een door u zelf bedachte organische vorm.

U krijgt bij ons uitsluitend de allerbeste kwaliteit, maar dan wel voor een redelijke prijs. Wij werken namelijk samen met meerdere voordelige producenten verspreidt over Europa. Klassieke vakmensen met hart voor hun vak. Eigenlijk alles is wel mogelijk: een schuine rand, ronde hoeken, uitfrezingen voor apparatuur of kabels: het kan allemaal.

Al onze houtsoorten worden duurzaam geproduceerde en zijn FSC gecertificeerd. Een keurmerk waar alleen het allerbeste hout voor in aanmerking komt.

U bepaalt bij QATRINA zelf hoe u uw tablet wilt bestellen. Wij leveren kant en klare tabletten, maar u kunt er ook voor kiezen ze nog onbehandeld te bestellen, zodat u er uw eigen meubelstuk van kunt maken. De randen zijn dan nog scherp, maar de tabletten worden wel altijd geschuurd met een grovere korrel zodat ze geheel vlak zijn.
Wilt u het tablet gaan gebruiken als bijvoorbeeld bar- of tafelblad, dan adviseren wij het al kant en klaar behandeld met een lak of houtolie te bestellen. Het is dan gereed om te plaatsen en/of te monteren. Heeft u behoeft aan meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Alles op maat voor u gemaakt in vingerlas, in doorgaande lamellen of in prachtig kopshout

De klant is koning bij QATRINA: daarom leveren wij ons hout in meerdere uitvoeringen: ons hout is verkrijgbaar in vingerlas, doorgaande lamellen en in kopshout. Hout in vingerlas en in doorgaande lamellen leveren wij in diverse courante diktes. Op aanvraag zijn ook andere diktes mogelijk.

Kopshout: zeldzaam mooi en nagenoeg nergens te vinden. QATRINA levert het op maat met een dikte van liefst 6 centimeter ! In de webwinkel kunt u online kops eiken bestellen. Kops beuken, kops essen en kops acacia leveren wij buiten de website om: bel of mail ons hiervoor even.

 

 

 

acacia tablet

acacia tablet op maat voorzien van sparingen

Wachten op maatwerk is niet uw ding ? Dan zijn onze voorraad- en restantpanelen misschien iets voor u

Onze voorraadpanelen vindt u hier en zijn in meerdere afmetingen, kwaliteiten en diktes verkrijgbaar. Daarnaast leveren wij ook nog restantpanelen: handig voor als u kleinere tabletten nodig heeft. Neem in beide gevallen gerust contact met ons op voor de actuele stand van zaken.

 

Bent u geïnteresseerd in een acacia tablet ?