acacia tablet op maat

acacia tablet op maat

Een prachtig massief acacia tablet op maat van QATRINA: bestel het gewoon gemakkelijk online !

Online bestellen heeft zo zijn voordelen: heerlijk relaxt vanuit uw luie stoel een massief acacia tablet op maat bestellen bij QATRINA is echt een fluitje van een cent ! U hoeft er de deur niet voor uit, want onze transportdienst brengt het gewoon bij u thuis !

U bestelt bij ons op maat: dat betekent dat wij uw tablet dus ook echt tot op de mm. nauwkeurig in de door u opgegeven afmetingen afleveren. Zelf nog bijschuren of schaven is echt niet meer nodig. Wilt u uw tablet graag bestellen in een niet alledaagse vorm ? Ook dat kan gewoon bij QATRINA, want wij werken met computergestuurde apparatuur: alles is mogelijk ! Nieuwsgierig geworden ? Bel of mail ons dan gerust: wij staan voor u klaar.

Online verder zoeken heeft niet zoveel zin, want wat u zoekt vindt u vast wel bij QATRINA. Het allermooiste hout, leverbaar in verschillende houtsoorten en uitvoeringen. Veelgevraagde diktes zijn bij ons standaard: andere diktes op aanvraag.
U kunt bij ons massief houten tabletten in doorgaande lamellen bestellen, maar ook tabletten met een vingerlasverbinding en tabletten gemaakt van kopshout zijn op maat leverbaar. Doorgaande lamellen en vingerlas leveren wij tot maximaal 4 centimeter dik. Ons kopshout is verkrijgbaar in 6 centimeter dik.

Vol massieve Slavonisch eikenhouten tabletten bestelt u eenvoudig op maat in onze webwinkel. Onze overige leverbare houtsoorten zijn te bestellen op aanvraag: neem hiervoor even contact met ons op. Onze andere houtsoorten zijn onder meer Amerikaans notenhout, essenhout, ongestoomd kersenhout, acaciahout en gestoomd beukenhout. Afbeeldingen van deze houtsoorten vindt u op onze website: klik hier.

Tabletten op maat zijn mogelijk, maar dat is nog lang niet alles, want ook voor gebruiksklare op maat gemaakte tafelbladen, werkbladen, bureaubladen en keukenbladen zit u goed bij QATRINA.

QATRINA is er voor de notoire klusser en de professional, maar ook voor mensen met twee linkerhanden

Halffabricaten voor klussers met twee rechterhanden of de professionele vakman, maar ook al helemaal kant en klaar is mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld uw tafelblad, werkblad of bureaublad gewoon geheel afgewerkt en klaar voor gebruik bij ons bestellen. Het enige dat u nog zelf moet regelen, is het (laten) plaatsen.

Alles voor zeer interessante prijzen gemaakt van FSC gecertificeerd kwaliteitshout: gegarandeerd milieubewust gekweekt en onder streng toezicht van de overheid gekapt. Met de houtproducten van QATRINA haalt u alleen het allerbeste in huis !

Maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig in eikenhout, maar evt. ook in een andere houtsoort dan eiken

Vol massief houten tabletten in eiken of een andere houtsoort, exact voor u op maat gemaakt in elke denkbare vorm: het kan bij QATRINA. Bezoek onze website en laat u verrassen. U vindt bij ons massief houten tabletten in doorgaande lamellen, in een vingerlasuitvoering of gemaakt van aan elkaar gelijmde massief houten blokjes: prachtige kopshout tabletten. In eiken direct via de website te bestellen, en op aanvraag in beuken, essen, kersen en acacia mogelijk.

 

 

 

acacia tablet op maat

Massief acacia tablet op maat (keukenblad in vingerlas met uitsparing, in transparante olie)

Onze transportdienst brengt ze snel bij u thuis, zodat u meteen aan de slag kunt: voorraadpanelen in standaardafmetingen

Te lang gewacht met maatwerk bestellen ? Geen paniek: wij hebben ook heel veel houten panelen op voorraad in standaardafmetingen. U kunt ze dan nog zelf op maat zagen en naar eigen inzicht verder afwerken. Klik hier voor onze voorraad of bel of mail ons even: wij kunnen u vast wel (snel) verder helpen.

 

Bent u geïnteresseerd in een acacia tablet op maat ?