acacia panelen op maat

acacia panelen op maat

Acacia panelen op maat: bij QATRINA bestelt u ze heel gemakkelijk en voordelig online

Uw zelf bedachte tv meubel of wandkast realiseren en acacia panelen op maat nodig ? Wij leveren ze tot op de millimeter nauwkeurig exact op maat voor u gemaakt. Moeten de panelen een expliciete vorm krijgen ? Laat het ons weten, want bij QATRINA kunt u uw panelen in iedere denkbare vorm bestellen !  Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Wij leveren massief hout in diverse houtsoorten en kwaliteiten in meerdere diktes en in iedere gewenste afmeting en vorm. Bezoek onze website en lees hierover meer. Panelen in doorgaande lamellen, in vingerlas en panelen gemaakt van kopshout. ‘Gewoon’ op maat te bestellen in liefst 60 millimeter dik. Doorgaande lamellenpanelen en vingerlaspanelen zijn verkrijgbaar in courante diktes tot max. 40 mm. dik.

Online zijn eiken panelen op maat te bestellen. Buiten onze website om leveren wij daarnaast ook heel veel andere houtsoorten dan eiken. Zo kunt u op aanvraag ook panelen gemaakt van onder meer essenhout, kersenhout, acaciahout, notenhout en beukenhout bij ons bestellen. QATRINA is van alle markten thuis, dus doe hier uw voordeel mee !

Als een van de heel weinigen in de Benelux leveren wij naast houten panelen op maat ook producten zoals tafelbladen, keukenbladen, barbladen en bureaubladen. Indien gewenst frezen wij er bovendien de benodigde uitsparingen voor kabels en inbouwapparatuur er ook al meteen voor u uit of brengen wij ronde hoeken of een verjongde rand voor u aan.

FSC-gecertificeerd, op kleur en structuur voor u uitgezocht en duurzaam verwerkt tot een hoogwaardig houtproduct 

Onze houtproducten kunnen wij voordelig inkopen bij vaste producenten buiten Nederland. Op onze beurt kunnen wij het u daarom weer voor een zeer scherpe prijs aanbieden. Door ons geleverd massief hout voldoet gegarandeerd aan de strengste milieueisen en is ook nog eens altijd FSC gecertificeerd. Een internationaal erkend keurmerk voor duurzaam verwerkt hout.

QATRINA is er niet alleen voor de doe-het-zelver en de professional, maar ook voor klanten die graag een kant en klaar houtproduct willen bestellen. Een tafelblad, keukenblad of bureaublad kunt u bij ons bijvoorbeeld nog onbehandeld, maar ook gebruiksklaar bestellen. Het is dan door ons al helemaal gelakt of geolied: u hoeft het alleen nog maar te (laten) plaatsen. Vanzelfsprekend kunt u dit ook vrij eenvoudig zelf doen en deze extra kosten dus uitsparen.

QATRINA: de maatwerkspecialist in eikenhout op maat, maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk

Maatwerk in schitterend Slavonisch eikenhout, maar wij leveren ook andere houtsoorten: u vindt hier een overzicht. Panelen in doorgaande lamellen, in vingerlas en samengesteld uit massief houten blokjes: panelen van kopshout. Panelen van kopshout leveren wij direct online in eiken, op aanvraag zijn panelen in kops beuken, kops essen, kops kersen en kops acacia verkrijgbaar. Op maat in iedere gewenste vorm.

 

 

 

acacia panelen op maat

acacia panelen op maat (acacia keukenblad in vingerlasuitvoering, transparant geolied )

Door onze eigen koerier snel bij u thuis afgeleverd: onze massief houten voorraadpanelen in standaardmaten

Hoe gemakkelijk wilt u het hebben ? Door onze eigen transportdienst supersnel en vakkundig bij u thuis afgeleverd: onze vol massief houten voorraadpanelen in standaardmaten. Onze voorraadpanelen zijn overwegend grote panelen: zoekt u wat kleinere afmetingen ? Vraag dan even naar onze restpanelen. Bel of mail ons voor de actuele voorraad.

 

Bent u geïnteresseerd in onze acacia panelen op maat ?