acacia paneel op maat

acacia paneel op maat

Zoekt u een acacia paneel op maat ? Wij maken het in iedere gewenste vorm voor u

QATRINA is gespecialiseerd in het leveren van maatwerk in massief eiken, maar u kunt bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een acacia paneel op maat. Voor panelen gemaakt van massief eiken verwijzen wij u graag naar onze website. Onze panelen gemaakt van andere houtsoorten, zoals beuken, kersen, essen en acacia leveren wij op aanvraag. Bel of mail ons even indien u meer informatie wenst: wij helpen u graag.  Wij maken onze panelen in iedere gewenste vorm: naast de traditionele vormen vierkant, rond, rechthoekig en ovaal, zijn ook afwijkende (organische) vormen geen enkel probleem.

Een gegarandeerd hoge kwaliteit voor vriendelijke prijzen, doordat wij een vaste samenwerking onderhouden met meerdere producenten buiten Nederland. Voor voordelig maatwerk zit u dus goed bij QATRINA !  Onze producenten werken allemaal met hoogwaardige machines: zo goed als iedere extra bewerking is mogelijk. Een afgeronde hoek, verjongde randen, uitsparingen: wij zorgen ervoor dat alles exact tot op de millimeter nauwkeurig uitgevoerd wordt.

Onze massief houten panelen zijn stuk voor stuk gemaakt van uitsluitend milieuvriendelijk geproduceerd hout en zijn ook nog eens FSC gecertificeerd. Een keurmerk dat garant staat voor een duurzaam en verantwoord bosbeheer.

Onbehandeld of al helemaal kant en klaar om te gebruiken als bijvoorbeeld barblad, werkblad of bureaublad. U bepaalt het allemaal zelf. Bent u van plan er uw zelf ontworpen kast van te maken ? Bestel ze dan onbehandeld met nog scherpe, haakse randen. De boven- en onderkant zijn dan al geschuurd en u kunt het geheel zo in elkaar zetten. Panelen die u wilt gaan gebruiken als bar-, werk- of bureaublad bestelt u gewoon al kant en klaar. Ze zijn dan al gelakt of geolied en gereed om te monteren. Twijfelt u over de juiste bestelwijze, neem dan even contact met ons op.

QATRINA maakt het voor u op maat, in doorgaande lamellen, in ijzersterk vingerlas of in een kops uitvoering

Als een van de weinige leveranciers leveren wij ons massief hout in meerdere uitvoeringen: wij leveren in ijzersterk vingerlas, in fraaie doorgaande lamellen en in een schitterende kopshout uitvoering. Panelen in doorgaande lamellen en in vingerlas zijn in meerdere diktes verkrijgbaar. Een tussenliggende dikte is op aanvraag mogelijk.

Prachtige panelen uitgevoerd in een kopshout uitvoering: vrijwel niemand kan ze leveren, bij QATRINA maken wij ze voor u op maat ! Via onze website bestelt u zelf gemakkelijk 60 millimeter dikke panelen in kops eikenhout. Kopshout panelen in acacia, in essen en in beuken zijn op aanvraag verkrijgbaar.

 

 

 

acacia paneel op maat

acacia paneel op maat

Rap aan het werk met uw klus en snel hout nodig ? Wij leveren ook panelen uit voorraad !

Razendsnel leverbaar: onze voorraad standaardpanelen voor haastige klussers. Wij hebben ze op voorraad in verschillende standaardafmetingen, houtkwaliteiten en standaarddiktes. Heeft u (meerdere) kleinere panelen nodig ? Wij leveren ook restantpanelen. De voorraad fluctueert dagelijks, dus neem bij interesse snel contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een acacia paneel op maat ?