acacia op maat

acacia op maat

Massief acacia op maat bestelt u eenvoudig bij QATRINA

Wij maken het tot op de millimeter nauwkeurig voor u: acacia op maat. Door onze lange samenwerking met voordelige producenten, kunnen wij ons hout tegen zeer concurrerende prijzen inkopen. Vervolgens profiteren onze klanten hier weer van. Wij leveren geen fineer producten maar uitsluitend massief hout.

Onze houten panelen en tafelbladen zijn stuk voor stuk gegarandeerd duurzaam geproduceerd en FSC gekeurd. Een wereldwijd geaccepteerd keurmerk voor verantwoord bosbeheer.

Mooi Slavonisch eiken bestelt u bij ons heel eenvoudig online op maat. Houten panelen en tafelbladen in een andere houtsoort leveren wij buiten de website om op aanvraag. Op onze website hebben wij hiervan een overzicht geplaatst: klik hier en neem vervolgens contact op voor de mogelijkheden.

Acacia op maat leveren wij standaard in kopshout uitvoering. Acacia in vingerlas of doorgaande lamel is over het algemeen ook leverbaar op aanvraag.
Ons hout wordt stuk voor stuk op maat voor u gemaakt. De meest moeilijke vormen zijn mogelijk, want onze producenten werken allemaal met hoogwaardige cnc houtbewerkingsmachines.

Kops acaciahout leveren wij standaard 60 mm. dik, maar dikker kan ook: kopshout is te bestellen tot een dikte van maximaal 120 mm. Prachtig massief acacia op maat gemaakt bestelt u eenvoudig bij QATRINA !

 

 

 

acacia op maat

Kops gestoomd acacia

 

Op maat gemaakt en dus niet op maat gezaagd  

Maatwerk en dus geen zaagwerk. Wij zagen geen panelen op maat, wij maken panelen op maat. Bij ons betaalt u dus ook geen bijkomende zaagkosten zoals bij andere leveranciers.

Houten panelen op maat maken vergt natuurlijk wat tijd. Onze onbehandelde panelen zijn meestal na drie weken gereed. Voor behandelde panelen, of panelen met een extra bewerkingen rekenen wij een levertijd van circa vier weken.

Massief Slavonisch eiken tafelbladen en panelen kunt u direct online bij ons bestellen, maar andere houtsoorten dan eiken zijn ook mogelijk. Kijk hiervoor even bij het uitgebreide overzicht op onze website
Meer informatie ? Neem dan contact met ons op: u kunt ons bereiken per telefoon of mail.

 

Bent u geïnteresseerd in ons acacia op maat ?