acacia meubelpaneel

acacia meubelpaneel

Een prachtig acacia meubelpaneel bestelt u voordelig bij QATRINA

Zoekt u een op maat gemaakt acacia meubelpaneel ? Dan zit u helemaal goed bij QATRINA ! Wij werken samen met onze eigen producenten in het buitenland, waardoor wij voor zeer interessante prijzen kunnen inkopen. Bij QATRINA vindt u alleen duurzaam geproduceerde massief houten panelen: deze zijn allemaal v.v. het FSC keurmerk

Online via onze website leveren wij mooie Slavonisch eiken panelen. Buiten onze website om zijn panelen in andere houtsoorten ook mogelijk: deze leveren wij op aanvraag. Neemt u gerust even een kijkje op onze website, daar hebben wij de diverse houtsoorten voor u op een rijtje gezet. Klik hier voor ons overzicht en neem contact met ons op.

Ons massief acacia is het hele jaar door verkrijgbaar in kopshout, maar doorgaans ook in vingerlas en doorgaande lamel. Alles wordt stuk voor stuk op maat voor u gemaakt. Vanzelfsprekend gebeurt dit allemaal tot op de millimeter nauwkeurig. Wij werken met hoogwaardige machines, zodat ook zeer ingewikkelde vormen geen probleem zijn.

QATRINA levert uitsluitend massief hout: voor fineer verzoeken wij u een andere leverancier te raadplegen. Acacia kopshout is standaard in 60 mm. dik te bestellen, maar dikker kan eventueel ook op aanvraag: wij leveren tot maximaal 120 mm. dik.

Een schitterend vol massief acacia meubelpaneel bestelt u gewoon voordelig op maat bij QATRINA !

 

 

 

acacia meubelpaneel

Kops acacia op maat

 

Uw hout bestellen in vaste standaard afmetingen ? Bestel gewoon op maat bij QATRINA ! 

Vaste standaardmaten ? Op maat zagen tegen forse zaagkosten ? Wij maken uw panelen gewoon op maat voor u: welkom bij QATRINA !

De klant bestelt op maat en QATRINA levert op maat: niks meer en niks minder.

Slavonisch eiken panelen op maat leveren wij direct online in onze webwinkel, maar voor andere houtsoorten kunt u ook bij ons terecht. Op onze website treft u een overzicht: klik hier
Neem bij vragen gerust even contact met ons op, want wij helpen u graag.

 

Thuis bezorgen doen wij tegen een kleine vergoeding

Het overgrote deel van onze panelen wordt in het buitenland voor onze klanten gemaakt. Zodra deze gereed zijn, worden ze naar Nederland vervoerd en thuis bij onze klanten afgeleverd. Hiervoor brengen wij alleen de kostprijs in rekening.

 

Bent u geïnteresseerd in een acacia meubelpaneel ?