acacia kopshout op maat

acacia kopshout op maat

Exclusief verkrijgbaar bij QATRINA: acacia kopshout op maat in de vorm en in de afmeting die u wenst

Helemaal op maat gemaakt in de vorm en in de afmetingen die u nodig heeft: uniek acacia kopshout op maat. Online kunt u in onze webshop zelf eiken kopshout op maat bestellen in de door u gewenste afmetingen: op aanvraag zijn echter ook andere houtsoorten in een kopshout uitvoering verkrijgbaar. Wat dacht u bijvoorbeeld van beuken kopshout op maat, acacia kopshout op maat, kersen kopshout op maat of essen kopshout op maat. Kopshout in meerdere houtsoorten op maat te bestellen: dat doet niemand anders in de Benelux ons na !

Door de jaren heen is kopshout een beetje in de vergetelheid geraakt en dat is jammer, want het is een uniek houtproduct: zo goed als onverslijtbaar en oersterk. Bestand tegen dagelijks (intensief) gebruik en zeer gebruiksvriendelijk. Wij maken er naast de welbekende snijplanken en hakblokken van de slager onder meer ook keukenbladen, barbladen, toonbanken, werkbladen en tafelbladen van. Vaak voor horeca gerelateerde bedrijven, maar de laatste tijd ook voor de particuliere klant.

Voor interessant geprijsd maatwerk zit u goed bij QATRINA !

Interessant geprijsd maatwerk, omdat wij samenwerken met een team van professionele producenten buiten Nederland. Deze beschikken stuk voor stuk over de nieuwste freesmachines. Maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig in iedere gewenste vorm is hiermee een fluitje van een cent. Wij durven te stellen dat wij iedere vorm voor onze klanten kunnen maken. U zoekt iets speciaals ? Neem dan eens contact met ons op: wij kunnen u vast wel verder helpen.

Onze kopshout producten worden met de hand samengesteld uit zes centimeter dikke massief houten ‘blokjes’. Hiervoor maken wij gebruik van FSC gecertificeerd hout. Een kopshout product dunner dan zes centimeter is helaas niet mogelijk: het geheel wordt dan te kwetsbaar voor breuk.
Om schade tijdens het transport te voorkomen, leveren wij online daarom tot maximaal 2,4 meter lang en maximaal 1,2 meter breed. Voor langer en/of breder verzoeken wij u contact met ons op te nemen: dit moet dan met speciaal transport bezorgd worden. Hiervoor kunt u ons even bellen of mailen.

 

 

 

acacia kopshout op maat

 

QATRINA: meerdere houtsoorten in meerdere uitvoeringen voor een betaalbare prijs

Meerdere houtsoorten in meerdere uitvoeringen: voor betaalbaar maatwerk in massief hout bent u bij QATRINA aan het juiste adres.
U bestelt wat u nodig heeft en de rest regelen wij. Wij doen niet aan ‘op maat zagen’: wij maken het voor u op maat en daar betaalt u helemaal niets extra voor !

Service vinden wij belangrijk: zo kunt u de bestelling zelf gratis komen ophalen bij ons magazijn in Hengelo, maar wij beschikken ook over een eigen transportdienst. Deze zorgt ervoor dat alles keurig netjes bij u thuis wordt afgeleverd. Dat doen wij tegen kostprijs: wij rekenen hier geen extra kosten voor.

Bent u geïnteresseerd in ons acacia kopshout op maat ?