acacia keukenblad op maat

acacia werkblad op maat

U zoekt een acacia keukenblad op maat gemaakt ? Welkom bij QATRINA !

Een acacia keukenblad op maat voor u gemaakt ? Wij leveren ze in elke gewenste afmeting en vorm, eventueel al helemaal kant en klaar om gemonteerd te worden: de sparingen voor het kooktoestel, de spoelbak(ken) en de kraan, maken wij er desgewenst al voor u in !

Bestel gemakkelijk en voordelig online een acacia keukenblad in de vorm en afmeting die u nodig heeft.

Naast acacia keukenbladen, leveren wij ook keukenbladen in andere houtsoorten: klik hier voor een overzicht van onze andere leverbare houtsoorten. Onze massief houten keukenbladen zijn te bestellen in drie uitvoeringen: in doorgaande lamel, in vingerlas en in kopshout.

Voor ons is alleen de allerbeste houtkwaliteit goed genoeg, en natuurlijk zijn onze producten allemaal FSC gekeurd. Neemt u gerust eens een kijkje in onze webshop, of neem direct contact met ons op.
wij helpen u graag verder !

 

 

 

acacia keukenblad op maat

Acacia keukenblad op maat

 

Keukenbladen, te bestellen in verschillende houtsoorten

Het overgrote deel van de bij ons bestelde keukenbladen is gemaakt van massief eiken en van massief Amerikaans noten, maar andere houtsoorten leveren wij dus ook. Wilt u liever wat hulp of advies ? Wij staan voor u klaar, dus neem gerust even contact met ons op.

Natuurlijk zijn ook wij per houtsoort overgeleverd aan maximale lengtes: vol massief eikenhout is in doorgaande lamel normaal gesproken verkrijgbaar tot een lengte van maximaal 4 meter. Een langer blad dan 4 meter is op zich geen probleem, maar dan zullen we moeten kiezen uit een vingerlas of uit een kopshout keukenblad.

Massieve vingerlas en kopshout bladen op maat kunt u bij ons bestellen tot een lengte van wel zeven (!) meter. Langer is op zich technisch wel mogelijk, maar het blad is dan nauwelijks nog te transporteren, laat staan te tillen.

 

Bent u geïnteresseerd in een acacia keukenblad op maat ?