acacia blad op maat

acacia blad op maat

Breng meer sfeer in uw huis met een acacia blad op maat voor u gemaakt ! 

Bent u op zoek naar meer sfeer in uw huis ? Dan is een prachtig acacia blad op maat zeker het overwegen waard ! Acaciahout geeft door zijn warme kleur een gezellige sfeer en een warme uitstraling. Bij QATRINA maken wij het blad voor u exact op maat in de door u gewenste vorm. Moet het een heel groot blad worden ? Ook dat is over het algemeen geen enkel probleem.

Massief Slavonisch eikenhouten bladen op maat bestelt u gewoon direct online in onze webshop. Buiten de website om zijn andere houtsoorten mogelijk. Op aanvraag zijn onder meer bladen gemaakt van massief beuken, essen, kersen, Amerikaans noten of acacia mogelijk. U vindt het allemaal bij QATRINA !

Bladen gemaakt van massief Slavonisch eiken leveren wij in verschillende standaarddiktes en in drie prachtige houtkwaliteiten. Klik hier voor meer informatie. Onze overige houtsoorten zijn helaas niet altijd voorradig: wij moeten deze bij onze producenten aanvragen. Neem in dat geval dus even contact met ons op.

QATRINA is maatwerkspecialist in massief houten panelen, werkbladen, tafelbladen, bureaubladen en barbladen. Betaalbare kwaliteit door onze jarenlange samenwerking met voordelige producenten in het buitenland.
Niet alleen maatwerk maar nog meer, want ook voor aanvullende bewerkingen kunt u bij ons terecht. Zo kunnen wij uw blad ook eventueel voor u voorzien van een opdikrand, afgeronde hoeken, sparingen of schuine randen. Stuur ons een tekening of schets met uw wensen en u ontvangt van ons een vrijblijvende prijsopgave.

QATRINA is er ook voor de handige doe-het-zelver

Een massief houten blad kunt u bij ons onbehandeld bestellen, maar ook al helemaal kant en klaar. Wilt u het zelf verder afwerken ? Bestel dan een nog onbehandelde versie. Een onbehandeld blad is tweezijdig geschuurd, is al geheel vlak, maar heeft heeft nog scherpe, onafgewerkte randen rondom zodat u het zelf precies passend kunt maken.

Geen zin of tijd om het blad zelf verder af te werken ? Bestel het dan gewoon kant en klaar. Het blad wordt dan door ons nog een keer extra fijn geschuurd, wij brengen rondom vellingkanten aan en behandelen het vervolgens met een professionele lak of houtolie. Hiermee is het klaar om te gebruiken.

Ons hout is allemaal afkomstig uit landen in Oost Europa, wordt door onze producenten op structuur en kleur geselecteerd en is vanzelfsprekend FSC gekeurd. Een garantie voor een duurzame verwerking en een van overheidswege streng gecontroleerd bosbeheer.

Kies een vol massief houten blad opgebouwd uit doorgaande lamellen, in een vingerlasverbinding of van exclusief kopshout 

QATRINA staat voor diverse houtsoorten verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: wij leveren bladen met een vingerlasverbinding, opgebouwd uit doorgaande lamellen of gemaakt van kopshout.
In doorgaande lamellen en vingerlas zijn meerdere diktes mogelijk: meer hierover vindt u op onze website.

Opgebouwd uit heel veel aan elkaar gelijmde massief houten blokjes en in Nederland en in België vrijwel nergens anders verkrijgbaar: schitterend mooie bladen gemaakt van kopshout. Kopshout bladen kunt u online bij ons bestellen in massief Slavonisch eikenhout. Buiten de site om zijn kopshout bladen van essenhout, beukenhout, acaciahout en kersenhout verkrijgbaar.

 

 

 

acacia blad op maat

acacia blad op maat (vingerlasverbinding)

Laat u verrassen door onze magazijnvoorraad: heel veel standaardpanelen in diverse diktes en veelgevraagde afmetingen

Kijk snel op de site bij onze grote voorraad standaardpanelen. Tegen kostprijs binnen enkele dagen bij u thuis afgeleverd. Heeft u wat kleinere panelen nodig ? Wij hebben ook veel restpanelen op voorraad. Neem contact op voor de huidige voorraad.

 

Bent u geïnteresseerd in een acacia blad op maat ?